Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Trajkoviču uztrauc savainojumi un metienu precizitāte

Jānis Pārums

Trajkoviču uztrauc savainojumi un metienu precizitāte
Nenads Trajkovičs
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Nenads Trajkovičs pēc vakar uzvarētās pārbaudes spēles pret Čehiju (70:55) atzina, ka nevar būt apmierināts ar komandas sniegumu, lai gan cīņasspara trūkumu spēlētājiem nevar pārmest.

"Pirmajā spēlē pēc vairāku mēnešu pārtraukuma jutos labi un esmu apmierināts ar spēli. Šis būs labs atspēriens nākamajiem mačiem pret Franciju un Gruziju. Nav viegli, ja komandā visu laiku mainās spēlētāji, bija vajadzīgs laiks, lai saspēlētos," pēc spēles atzina Andris Biedriņš.

Savukārt galvenais treneris Nenads Trajkovičs sūkstījās par problēmām – savainojumiem un citām lietām, kas liedz spēlētājiem spēlēt vai trenēties. Viņš gan atzina, ka vēlas cīnīties un uzvarēt un cīņasspara trūkumu spēlētājiem nevar pārmest.

Aizsardzība laba, uzbrukums - ne pārāk
"Aizsardzībā nospēlējām labi, ielaižot tikai 55 punktus, bet uzbrukumā joprojām esam apjukuši, nepārliecinoši. Jaunie spēlētāji, kas tikai nesen sāka trenēties ar izlasi īsti nezināja, ko kurā brīdī un situācijā darīt. Ar laiku visam jābūt kārtībā."

Trajkovičs norādīja uz slikto soda metienu precizitāti spēlē pret Čehiju – tikai 57%. Ne pārāk laba bijusi arī kopējā metienu precizitāte. Viņš gan piebilda, ka ir lietas, kas uzlabojušās, taču ar pašu spēli viņš nav apmierināts. Komanda varot spēlēt labāk, piemēram, vakardienas jubilārs Kaspars Bērziņš, kurš neaizvadīja to labāko spēli.

K. Valters pievienosies 1. septembrī
Galvenais treneris sacīja, ka vēlētos, lai būtu vairāk veiksmes. Viņš atzina, ka bijis daudz problēmu. Arī tagad ir vairāki savainoti spēlētāji [Kalve, Jahovičs un Cipruss], bet Kristaps Valters ir Spānijā kopā ar savu jauno komandu, bet izlasei pievienosies 1. septembrī.

Trajkovičs atzina, ka viņam paticis Kalves sniegums turnīrā Francijā, taču nelaikā gūts savainojums, kas liek bažīties vai sportists pa šo laiku, kamēr dziedēs potītes savainojumu, atkal nebūs zaudējis sportisko formu. Jahovičs drīz varētu sākt spēlēt, bet šobrīd tiek meklēta sejas maska, jo Latvijā atrodamās nekam neder.

     [+] [-]

, 2008-08-26 13:10, pirms 16 gadiem
Manī arī , tas uztrauc ...! Ar šādu spēli pret Franciju nebūs varianti..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-08-26 13:14, pirms 16 gadiem
nez kādus Kamikadzes gājienus Trjakovičs liek darīt, ka visi spēlētāji gūst traumas???

  +7 [+] [-]

, 2008-08-26 13:14, pirms 16 gadiem
Njā..., grūti jau spēlēt, ja nav vesela virkne vadošo spēlētāju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2008-08-26 13:15, pirms 16 gadiem
Būtu kaut tie paši KV un GJ, tad spēle būtu pavisam citādāka.

  +4 [+] [-]

, 2008-08-26 13:17, pirms 16 gadiem
Kāds nezin cik nopietni savainojies Kalve un cik ilgi tas potītes savainojums neļaus spēlēt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2008-08-26 13:19, pirms 16 gadiem
mitins rakstīja: par Skeeli ne varda nav piemineets izskataas ka laikam uz vinju necer vairs


Un nevajag ar es uzskatu ka vins parādīja savu attieksmi pret izlasi un izlase pec tam pret viņu! Viss, saruna izbeigta!
Bet redz traumas gan uztrauc! Ok, Jahovičam maska būs un spēlēs! Žēl par Kalvi! Un Cipruss vēl būs klāt + K. Valters! Būtu arī Grafs un S. Valters, tad būtu ideāli! Un spēle gan uzlabosies, īpaši metienu procents!

  -2 [+] [-]

, 2008-08-26 13:19, pirms 16 gadiem
Nebūtu Šķēkle mīksto uzlicis

  -3 [+] [-]

, 2008-08-26 13:23, pirms 16 gadiem
izklausaas, ka nenads saak atmaazeeties juutot, ka ir tuuplis... tjip ja kvalifikaacijaa apdir...... tad vinjsh varees teikt, ''nu es jau visu laiku teicu, ka ir probleemas ar sastaavu utt. "

runaajot par zemo precizitaati domaaju, ka probleema ir taada, ka speeleetaajiem +/- ir diezgan liels pooo, un nav kapinja...

iisaak sakot shodienas speele daudz ko paraadiis, neiet pat runa par rezultaatu, bet gan cik sakariigi speeleesim, starpcitu saak rasties iespaids liidziigs kaa ar okornu, tjip aizsardziiba ideaala uzbrukums 0.

  +1 [+] [-]

, 2008-08-26 13:24, pirms 16 gadiem
Mani gan uztrauc tieši Trajkovičs un viņa kā trenera taktiskās spējas.

     [+] [-]

, 2008-08-26 13:25, pirms 16 gadiem
Demars rakstīja: Bet vai metienu precizitāte nav zema,tāpēc, ka taktika ir vāja?Pagaidām mēs spēle'jam pārāk vienkārši...
Vakar taču redzējām cik ''lieliski'' tiek izmantots Biedriņš...kurš lielākoties pie bumbas tika tad, kad jau 2 pretspēle'tāji bija klāt.

Par AB piekrītu, bet bija daudz brīvu metienu, kurus neiemeta. pareiķinām vēl sodus, kur puslaik
a jauvarēja būt + padsmit, ja būtu metuši normāli sodus

     [+] [-]

, 2008-08-26 13:26, pirms 16 gadiem
Banzai rakstīja: Un nevajag ar es uzskatu ka vins parādīja savu attieksmi pret izlasi un izlase pec tam pret viņu! Viss, saruna izbeigta!


Vot ta baiā šāize. Sanāk būtu piezvanījis būtu ok, a sms Trojakovičam nekatjit

  -2 [+] [-]

, 2008-08-26 13:28, pirms 16 gadiem
Loģiski, ka uzbrukumā zema rezultativitāte. Bet ko var gribēt, ja spēles laikā neredzēju nevienu kombināciju, komandas saspēli. Tikai individuāla darbība un bumba laista pa riņķi. Un par ko Biedriņam 60 ļimoni tiek maksāti? labi ja tikai rezies četras apspēlēja pretinieku 1:1 pie groza. Vājš līmenis šai komandai. Nevis basketbolistiem pašiem, bet tieši komandai!

  +2 [+] [-]

, 2008-08-26 13:29, pirms 16 gadiem
gera21 rakstīja: Vot ta baiā šāize. Sanāk būtu piezvanījis būtu ok, a sms Trojakovičam nekatjit


bet jaapiekriit arii vienam komentam toreiz, kad tas viss notika, ka tjip kas shkjeele kkaads puishelis kuram zivtinjai krediits beidzies?!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-08-26 13:41, pirms 16 gadiem
Afanasijs rakstīja: Loģiski, ka uzbrukumā zema rezultativitāte. Bet ko var gribēt, ja spēles laikā neredzēju nevienu kombināciju, komandas saspēli. Tikai individuāla darbība un bumba laista pa riņķi. Un par ko Biedriņam 60 ļimoni tiek maksāti? labi ja tikai rezies četras apspēlēja pretinieku 1:1 pie groza. Vājš līmenis šai komandai. Nevis basketbolistiem pašiem, bet tieši komandai!

Tagad izlasi vēlreiz savu uzrakstīto un nokaunies! No sākuma tu noliec AB un pēc tam saki, ka spēlētāji ir OK, bet komanda neder.
Manā skatījumā AB nospēlēja ideāli, ņemot vērā, ka 3 mēnešus nav bijusi spēļu prakse.

  +6 [+] [-]

, 2008-08-26 13:43, pirms 16 gadiem
ko mes tagad uztraucamies..ir redzama nenada strategija....vins liek spiedienu uz groza apaksu..musu stils agrak bija atra pareja uzbrukuma un caurgajiens vai trulis, ja truli nekrit nu tad sazagis ari pret tadam komandam ka portugale...pagaidam jagaida kamer speletaji iespelesies pie si speles stila un vertejumu par trenera kompetenci dosim pec kvalifikacijas turnira....muiznieku mes uz rokam bijam gatavi nesat pec parbaudes spelem bet pec slikta snieguma tiesi tad kad vajag kritika atradas ikvienam...soreiz ar kritiku piebremzejat un gaidat ka musejie izskatisies tiesi tad kad sportiskai formai vajadzetu but vis augstakajai...

  +3 [+] [-]

, 2008-08-26 13:44, pirms 16 gadiem
Man gan šķiet, ka viss būs labi. Izskatās, ka beidzot komanda sasniegs vislabāko formu tieši tad, kad sāksies turnīrs. Iepriekšējos gados Kārļa vadībā mēs teicami spēlējām pārbaudes spēlēs, taču finālturnīrā izgāšanās. Pārbaudes spēles ir domātas, lai iespēlētu sastāvu, kombinācijas u.t.t., es uzskatu, ka komanda ar katru spēli izskatās aizvien labāk, jā šobrīd vēl ir daudz, kur pielikt, bet nešaubos, ka tas tiks izdarīts un Latvija brauks uz Poliju nākošgad.

     [+] [-]

, 2008-08-26 13:49, pirms 16 gadiem
Par aizsardzibas labumu varēs spriest šodien, Čehija jau nav EČ līmeņa komanda. Čehi jau spēlē apmēram kā Angola ar nelieliem precizu metienu uzplaiksnījumiem un daudz kļūdām.

  -4 [+] [-]

, 2008-08-26 13:50, pirms 16 gadiem
Vai tieshaam Shkjeele izlasei nav vajadziigs?
Serba murgi.
Pashi esam redzeejushi un paarliecinaajushies, ka Armands var nospeeleet izcilas speeles arii peec nakts uzdziives...

     [+] [-]

, 2008-08-26 13:58, pirms 16 gadiem
Kurš nu tur vairs ko saprot!
žēl,bet vīriešu izlase katru gadu pamazām izplanē un zaudē savas pozīcijas.Izlieto ūdeni ir ļoti grūti sasmelt..

Labi,ka sieviešu izlasei rezultāti iet tikai uz augšu,bet protams gribētos jau,ka LV būtu 2spēcīgas basīša izlases!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-08-26 14:22, pirms 16 gadiem
kangarz rakstīja: nez kādus Kamikadzes gājienus Trjakovičs liek darīt, ka visi spēlētāji gūst traumas???

Driblēt ar kreiso roku liek

     [+] [-]

, 2008-08-26 14:39, pirms 16 gadiem
Nenads ir droshibaa lidz bridim kamer mes uzzinasim via mes tiekam uz EČ vai nee...ja nee...tad...neredzet mums nakamgad dream team!!! principaa ar sahdu speli uzbrukumaa...nezinu, via tas biaj satraukums, vai trenazhieru efekts, ebt nu..buksee, buksee...

     [+] [-]

, 2008-08-26 18:00, pirms 16 gadiem
nost ar sito treneri vins tik skaisti runat mak laj pierada sevi ar darbos netik sudzs