Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Kolandželo gatavs veidot arī nākamo izlasi

Andrejs Siliņš

Kolandželo gatavs veidot arī nākamo izlasi
Džerijs Kolandželo (pa labi)
Foto: AFP

Pekinas olimpisko čempionu ASV basketbola valstsvienības ģenerālmenedžeris Džerijs Kolandželo pavēstījis, ka ir gatavs veidot arī nākamo izlasi, kas piedalīsies Londonas Olimpiādē 2012. gadā.

"Esmu noskaņots turpināt darbu, bet pagaidām joprojām ir pāris jautājumi, kurus apspriežam ar basketbola federācijas vadību," saka Kolandželo, kura izveidotā komanda īstenoja trīs gadu programmu, kā rezultātā izdevās atgūt olimpisko čempionu titulu. "Es tiecos uz šī darba turpināšanu, jo tā redzu sevi basketbolā."

Bijušajam Fīniksas "Suns" īpašniekam Kolandželo uzticēja darbu ar valstsvienību 2005. gadā. Pirmais darbs, kas izraisīja diezgan lielu ažiotāžu, bija Djūkas universitātes komandas trenera Maika Kržiževska nozīmēšana galvenā trenera amatā. Tāpat tika izveidota trīs gadu programma, kurai pievienoties aicināja Kolandželo.

"No manis ir atkarīgs, vai vēlos turpināt darbu ar izlasi, gatavototies Londonas spēlēm," sacīja ģenerālmenedžeris. "Zināt, kas ir lieliski. Infrastruktūra ir tieši tāda, lai viss turpinātos arī tālāk." Kolandželo apgalvoja, ka nauda nebūs izšķirošais jautājums. Nākamais lielais notikums, kas sagaida ASV basketbolistus, būs pasaules čempionāts Turcijā.

Izmantotie resursi:
Associated Press

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-09-24 14:07, pirms 16 gadiem
Strādāt ir viens, bet pavisam cits ir no tām zvaigznēm uztaisīt komandu un savākt tādas zvaigznes,kas ir spējīgās savā starpā sastrādāties.

  +5 [+] [-]

, 2008-09-24 14:55, pirms 16 gadiem
nekad nav bijis ipasnieks..straadaaja kaa Fiiniksas GM !

     [+] [-]

, 2008-09-24 18:42, pirms 16 gadiem
Lai savāc vēl vienu zelta izlasi!