Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Latvijas galvenais bieds Brazīlija pirmajā pārbaudē apspēlē Poliju

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Latvijas galvenais bieds Brazīlija pirmajā pārbaudē apspēlē Poliju
Mateušs Poņitka ar bumbu spēlē pret Brazīlijas valstsvienību. Foto: Polski Związek Koszykówki

Nomināli visspēcīgākā no Latvijas valstsvienības iespējamām pretiniecēm Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā – Brazīlija – savā pirmajā pārbaudes spēlē šovasar ar 91:75 pārspēja Polijas basketbolistus.

Horvātijas piekrastes kūrortpilsētā Opatijā notiekošajā turnīrā horvāta Igora Miličiča trenētā Polijas komanda vakar atzina mājinieku pārākumu (68:82), bet šovakar neveiksmīgi aizvadīja otro un ceturto ceturtdaļas, tajās zaudējot attiecīgi ar 18:28 un 16:25.

Brazīliešu labā 21 punktu iemeta Belgradas "Partizan" centrs Bruno Kaboklo, 18 punkti un 12 atlēkušās bumbas Memfisas "Grizzlies" uzbrucējam Maozinjam Pereiram, bet 15 punktus un sešas atlēkušās bumbas sakrāja Japānas līgā spēlējošais Leonardo Meindls.

Poļu labā 19 punkti "Partizan" basketbolistam Mateušam Poņitkam, bet 13 punkti trenera dēlam Igoram Miličičam.

Parīt Brazīlija spēkosies pret Horvātiju, bet piektdienas vakarā Ļubļanā spēlēs pret Slovēniju.

Kvalifikācijas turnīrā Rīgā brazīlieši ielozēti grupā ar Melnkalni un Kamerūnu, savukārt Latvijai būs jācīnās pret Gruziju un Filipīnām.

Polija kvalifikācijas sacensībās Spānijā iekļauta grupā ar Bahamu Salām un Somiju. Otrā grupā ir Spānija, Angola un Libāna.

Izmantotie avoti:
https://pzkosz.pl/aktualnosci/n/68777/

     [+] [-]

, 2024-06-26 09:47, aizvakar
Kāpēc spāņiem tik viegla grupa?