Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Dikeoulakos: "Ne brīdi neradās šaubas"

Andrejs Siliņš

Dikeoulakos: "Ne brīdi neradās šaubas"
Džordžs Dikeoulakoss
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas izlases galvenais treneris George Dikeoulakos pēcspēles preses konferencē, kurā Latvijas izlases basketbolistes ar 83:70 pārspēja Rumānijas basketbolistes, atzina: “Sākot ar spēles otro ceturtdaļu bija skaidrs, kurš kontrolē spēli un ne brīdi neradās šaubas par uzvarētāju. Spēle bija daudz vieglāka, lai arī izskatās varbūt savādāk.”

Situāciju pirms šīs spēles treneris raksturoja kā sarežģītu: “Mums ir jāuzvar atlikušajās trīs spēlēs šodien savā laukumā pret Rumāniju un Serbiju. Tādēļ mums ir nepieciešams atbalsts un īpaši svarīgi tas būs svētdien spēlē pret Serbiju, kas būs izšķiroša cīņā par dalību finālturnīrā.” Kā būtisku problēmu treneris iezīmēja arī faktu, ka spēlētājas bijušas šokētas pēc zaudējumiem Izraēla un Serbijai.

Dikeoulakos atzinīgi novērtēja spēlētāju parādīto sniegumu spēlē pret Rumāniju. Faktu, ka pretinieces guva 70 punktus treneris skaidroja ar ātro basketbolu, ko abas komandas šodien spēlēja. Vēl arvien Latvijas izlases galveno treneri neapmierina lielais kļūdu skaits (šodienas spēlē – 18 kļūdas), taču tiekot darīts viss iespējamais, lai to skaitu samazinātu (spēlē pret Serbiju bijušas pat 22 kļūdas treneru vērtējumā, lai arī protokolā parādījušās mazāk).

Rumānijas izlases galvenais treneris uzskata, ka spēli izšķīra cīņa par atlēkušajām bumbām. “Ceru, ka šī spēle būs laba mācība mūsu jaunajām spēlētājām. Izraēlā bijām tuvu pirmajai uzvarai kvalifikācijas turnīrā, diemžēl neizdevās. Arī šodien bija iespēja aizķerties, taču arī nesanāca,” tā treneris raksturoja Rumānijas izlases sniegumu turnīra laikā. Izlasei labākus panākumus nākotnē varot sagaidīt tikai tad, ja jaunietēm vairākus gadus pēc kārtas izdoties noturēties A divīzijā.

     [+] [-]

, 2010-08-23 20:55, pirms 14 gadiem
Beidzot oficiālās spēlēs var izteikt kādu viedokli par Diku - kā treneris varbūt arī nav slikts,ir šādas un tādas pozitīvas iezīmes komandā,īpaši no psiholoģiskā viedokļa,bet kkā visu laiku pietrūkst,nu vismaz salīdzinot ar Zvirgzdiņa laikiem!

  +3 [+] [-]

, 2010-08-23 20:57, pirms 14 gadiem
Labi gan, ka šaubas nerādās.... Bet godīgi, kaut kā buksē Dikeoulakos izslavētā aizsardzība. Ceru, ka divas pēdējās spēlēs pierādīs pretējo. Veiksmi meitenēm

  +3 [+] [-]

, 2010-08-23 21:22, pirms 14 gadiem
Man gan nešķiet, ka Zvirgzdiņš ir labāks par Dikeoulakosu. Ne par velti viņš nevienā komandā nav ilgi noturējies. Vienkārši trūkst Jēkabsones, kas vienmēr bija gatava uzņemties iniciatīvu un mest. Citas to nedara. Pat labās metiena situācijās labāk piespēlē, nevis met pašas. Tagad komandai pilnībā jāpārkārto savs spēles stils. Tas nav viegli.

  -3 [+] [-]

, 2010-08-23 21:28, pirms 14 gadiem
Shaubas vel ir joprojam - uzvara ir, bet speles nav...ar shitadu speli vairs neko uzvaret nevares.

  +3 [+] [-]

, 2010-08-24 00:15, pirms 14 gadiem
Ar gariem nagiem spēlējot, nevar uzvarēt arī dāmu basketbolā (spēlēs pret Izraēlu un Serbiju)... Ja ies laukumā un aizmirsīs tīksmināšanos pašām par sevi, būs arī uzvaras nākotnē. Tagad ir skaidrs, par ko visu laiku dusmojās un klaigāja laukuma malā Zvirgzdiņš...

  -1 [+] [-]

, 2010-08-24 00:32, pirms 14 gadiem
zanessa rakstīja: Man gan nešķiet, ka Zvirgzdiņš ir labāks par Dikeoulakosu. Ne par velti viņš nevienā komandā nav ilgi noturējies. Vienkārši trūkst Jēkabsones, kas vienmēr bija gatava uzņemties iniciatīvu un mest. Citas to nedara. Pat labās metiena situācijās labāk piespēlē, nevis met pašas. Tagad komandai pilnībā jāpārkārto savs spēles stils. Tas nav viegli.
arī fakts,bet šajā gadījumā es nedomāju to,kurš no šiem treneriem ir labāks, konkrēti šķiet,ka izlasei labāk piestāvēja Zvirgzdiņa stils,bet nu viens jāatzīst,ka Jēkabsone-Žogota apliecināja gatavību atgriezties izlasē,ja Zvirgzdiņš atkal būs head coach,tas jau ir trenera uzticības rādītājs.

  -1 [+] [-]

, 2010-08-24 08:24, pirms 14 gadiem
Radās gan šaubas

  -1 [+] [-]

, 2010-08-24 08:28, pirms 14 gadiem
Šaubas jau neradās ,jo rumanietes butu jāņem ari bez Jēkabsones -Žogotas ,tomeer...
Tomēr man ir šaubas vai grieķu treneris mums ir tik nepieciešams ,jo LATVIJĀ pašiem ir pietiekami daudz augstas klases speciālistu ,kas varētu treneer labāk par šo kungu!

  -1 [+] [-]

, 2010-08-24 09:17, pirms 14 gadiem
persik rakstīja: Beidzot oficiālās spēlēs var izteikt kādu viedokli par Diku - kā treneris varbūt arī nav slikts,ir šādas un tādas pozitīvas iezīmes komandā,īpaši no psiholoģiskā viedokļa,bet kkā visu laiku pietrūkst,nu vismaz salīdzinot ar Zvirgzdiņa laikiem!
man arī nepamet sajūta ka līdz labam nobeigumam vai izpildei vislaik kaut kas mazliet pietrūkst, un tad es atceros Zvirgzdiņu, viņam vienmēr bija kabatā ka'ds parsteigums pretinieku komandai, viņam bija ņuhs uz to kā lauzt spēli, kas ir vajadzīgs lai sasniegtu rezultātu.
Protams nejau vienmēr var uzvarēt, bet Zvirgzdiņš vienmēr meklēja kādus nestandarta risinājumus. Trenneris kuram pašam patika improvizēt un bieži tas nesa labumus iestagnējušā spēlē kur Latvietes bija iedzinēju lomā...
Nesaku ka jaunais trenneris ir sliikts, bet Zvirgzdiņam bija ... nezinu kā pateikt, kaut kāds klikšķis kā savākt spēli

  +8 [+] [-]

, 2010-08-24 10:17, pirms 14 gadiem
sporta lidzzinatajs rakstīja: man arī nepamet sajūta ka līdz labam nobeigumam vai izpildei vislaik kaut kas mazliet pietrūkst, un tad es atceros Zvirgzdiņu, viņam vienmēr bija kabatā ka'ds parsteigums pretinieku komandai, viņam bija ņuhs uz to kā lauzt spēli, kas ir vajadzīgs lai sasniegtu rezultātu.
Protams nejau vienmēr var uzvarēt, bet Zvirgzdiņš vienmēr meklēja kādus nestandarta risinājumus. Trenneris kuram pašam patika improvizēt un bieži tas nesa labumus iestagnējušā spēlē kur Latvietes bija iedzinēju lomā...
Nesaku ka jaunais trenneris ir sliikts, bet Zvirgzdiņam bija ... nezinu kā pateikt, kaut kāds klikšķis kā savākt spēli
Salīdzini laika periodu, kādu Zvirgzdiņš pavadīja ar komandu un cik grieķis.. jāļauj progresēt šim trenerim!

 +20 [+] [-]

, 2010-08-24 12:20, pirms 14 gadiem
Regbists rakstīja: Šaubas jau neradās ,jo rumanietes butu jāņem ari bez Jēkabsones -Žogotas ,tomeer...
Tomēr man ir šaubas vai grieķu treneris mums ir tik nepieciešams ,jo LATVIJĀ pašiem ir pietiekami daudz augstas klases speciālistu ,kas varētu treneer labāk par šo kungu!
tu, pajoli, nosauc man "pietiekami daudz augstas klases vietējos speciālistus", kas kā treneri ir izcīnījuši Eirokausu tāpāt kā grieķu speciālists!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-08-24 14:14, pirms 14 gadiem
Prieks, ka šis treneris ir tik pašpārliecināts un to visu attaisno arī uz laukuma (protams, ne jau spelējot), dodot noderīgus padomus un laižot īstos cilvēkus laukumā. Tagad tā vien liekas, ka jēdzīgāk būtu sekot līdzi sievietēm, jo nu vīrieši baigo lažu laiž...

  +6 [+] [-]

, 2010-08-25 10:39, pirms 14 gadiem
RaivisNoTalsiem rakstīja: Prieks, ka šis treneris ir tik pašpārliecināts un to visu attaisno arī uz laukuma (protams, ne jau spelējot), dodot noderīgus padomus un laižot īstos cilvēkus laukumā. Tagad tā vien liekas, ka jēdzīgāk būtu sekot līdzi sievietēm, jo nu vīrieši baigo lažu laiž...
Nu baigais eksperts tu ir!