Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

"Baskonia" snaiperis Dženings tiek pie Gruzijas pilsonības un spēlēs PK kvalifikācijā

Andrejs Siliņš

"Baskonia" snaiperis Dženings tiek pie Gruzijas pilsonības un spēlēs PK kvalifikācijā
Mets Dženings
Foto: EPA / Scanpix

Spānijas vicečempiones basketbolā Vitorijas "Baskonia" amerikāņu vieglais uzbrucējs Mets Dženings drīzumā saņems Gruzijas pilsonību un palīdzēs Gruzijas izlasei gaidāmajās Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlēs, vēstī Sportando.basketball.

30 gadus vecais Dženings jau otro sezonu pārstāvēs "Baskonia" komandu, kam pievienojās pagājušās sezonas ievadā. Eirolīgā 196 centimetrus garais Dženings vidēji 22 minūtēs guva 8,1 punktu, izcīnīja 1,7 atlēkušās bumbas un atdeva 1,6 rezultatīvas piespēles.

"Sportando" vēstī, ka Dženings jau tuvākajā laikā saņems Gruzijas pilsonību un sagaidāms, ka palīdzēs Gruzijas izlasei gaidāmajās Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēs. Gruzija ir vienā grupā ar Vāciju, Grieķiju, Serbiju, Izraēlu un Igauniju. Pēc pirmās kārtas gruzīniem ir divas uzvaras un četri zaudējumi, kas dod priekšpēdējo piekto vietu grupā.

13. septembrī Gruzijai izbraukumā mačs pret vietu augstāk esošo Izraēlu, bet 16. septembrī Gruzijai savā laukumā jāspēlē pret grupas vicelīderi Grieķiju.

Dženings Eirolīgā nospēlējis piecas sezonas un savā karjerā pārstāvējis komandas Itālijā, Horvātijā, Turcijā, Izraēlā un Krievijā.

"Baskonia" rindās spēlē arī cits Gruzijas izlases basketbolists - komandas kapteinis Tornike Šengelija.

  +4 [+] [-]

, 2018-08-22 17:50, pirms 6 gadiem
Meto Dženingidze

  +1 [+] [-]

, 2018-08-22 18:07, pirms 6 gadiem
Neko tas nedos jo grupā ticamāk paliks tikai 4 vietā jo Vāciju,Serbiju un Grieķiju nevarēs uzvarēt.

     [+] [-]

, 2018-08-22 18:08, pirms 6 gadiem
suhinsh rakstīja: Meto Dženingidze
hahha, pirmais, kas ienāca prātā, bet kāds jau pacentās..

  +1 [+] [-]

, 2018-08-22 18:49, pirms 6 gadiem
ja gruzīni varētu vienlaicīgi uzlikt laukumā visus naturalizētos, tad pat Šengelija sēdētu uz beņķa..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja