Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas titulētākais klubs lūko pastiprināties ar "Celtics" atbrīvoto spēlētāju

Emils Ozerinskis

Eirolīgas titulētākais klubs lūko pastiprināties ar "Celtics" atbrīvoto spēlētāju
Lonijs Vokers. Foto: AP/Scanpix

Basketbola portāls BasketNews, atsaucoties uz saviem avotiem, vēsta, ka Madrides "Real" kā savu iespējamo sastāva papildinājumu noskatījusi Loniju Vokeru, kuru neilgi pirms jaunās sezonas sākuma no sava spēlētāju saraksta svītroja Nacionālās basketbola asociācijas čempionvienība Bostonas "Celtics".

Spānijas karaliskajam klubam Madrides "Real" sezona nav iesākusies tik spoži kā cerēts. Eirolīgas turnīra četrās spļeēs madridieši piedzīvojuši zaudējumus Minhenē un Vitorijā, bet Spānijas ACB līgas sezona sākta ar tādu pašu bilanci 2-2, tostarp piekāpjoties Ingum Jakovičam un turnīra debitantei "Leyma Coruna".

Lai aizstātu robu, kas sastāvā radies pēc Usmana Garubas un Andresa Felisa savainojumiem, "Real" kā iespējamo sava sastāva papildinājumu noskatījusi NBA sešus gadus pavadījušo Loniju Vokeru.

Vokers savulaik draftēts NBA ar 18. izvēli. To izdarīja Sanantonio "Spurs" komanda, kuru perimetra basketbolists pārstāvēja četras sezonas. Savā labākajā gadā Vokers teksasiešiem palīdzēja ar caurmērā 12,1 punktu spēlē. Iepriekšējās divās sezonās uzbrūkošā aizsarga un vieglā uzbrucēja pozīcijas spēlētājs pārstāvēja Losandželosas "Lakers" un Bruklinas "Nets" krāsas. Kopumā Vokers savā NBA karjerā aizvadījis 322 spēles, basketbolista vidējai statistikai sasniedzot 9,8 punktus.

Šajā starpsezonā Lonijs Vokers pievienojās Kristapa Porziņģa pārstāvētajai NBA čempionvienībai Bostonas "Celtics", taču spēlētājs savu vietu komandā nespēja nodrošināt, neilgi pirms regulārās sezonas sākuma tiekot atskaitīts un atbrīvojot vietu ķeltu spēlētāju sarakstā.

11 Eirolīgas čempiontitulus ieguvusī Madrides "Real" pagājušās sezonas finālā piekāpās Atēnu "Panathinaikos".

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-213389-...

  +2 [+] [-]

, 2024-10-21 19:39, vakar
Tas,ka Jakovičs iznesa Real tomēr vēl joprojām ir wwwooooowww

     [+] [-]

, 10:51, pirms 11 stundām
Vokeram tur ir kādas nopietnas problēmas, ka NBA nevienam viņu vairs nevajag. Ka tik izmisusī Real arī neieberžās.