Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Sanikidze: "Latvijai ir ļoti bīstama komanda"

Andrejs Siliņš

Sanikidze: "Latvijai ir ļoti bīstama komanda"
Viktors Sanikidze
Foto: FIBA Europe

Pēc atgriešanās no galotnē uzvarētās spēles Bosnijā un Hercegovinā Gruzijas basketbola izlases uzbrucējs Viktors Sanikidze atzina, ka nedrīkst pieļaut atslābināšanos, jo jau nākamajā Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē komandu sagaida nopietns pretinieks Latvijas komandas izskatā.

Gruzija kvalifikācijas turnīru iesākusi teicami, izcīnot divas uzvaras tikpat mačos - pēc rumāņu apspēlēšanas savā laukumā (80:64) gruzīniem vakar Sarajevā ļoti emocionālā mačā pašā tā izskaņā izdevās uzveikt arī Bosniju un Hercegovinu - 96:95. Šodien Gruzijas komanda atgriezās mājās, un šodien uz Gruziju devās arī Latvijas valstsvienība, kas būs Gruzijas nākamā pretiniece jau piektdienas vakarā.

"Spēle bija saspringta un emocionāla," atgriezies mājās, sacīja viens no Gruzijas izlases līderiem Viktors Sanikidze. "Puiši cīnījās līdz pat beigām, un tas attaisnojās ar uzvaras izcīnīšanu." Sanikidze, kurš šajā starpsezonā pievienojās Itālijas čempionvienībai Sjēnas "Montepaschi", atzina, ka atpūsties laika nebūs: "Jau nākamajā spēlē mūs atkal sagaida ļoti spēcīgs pretinieks. Latvijai ir ļoti bīstama komanda un mums būs jāmobilizējas par visiem simt procentiem, lai tiktu pie panākuma."

Sarajevā pirmo spēli Gruzijas rindās šovasar aizvadīja arī lielākā komandas zvaigzne Zaza Pačulija, kurš komandai pievienojās pavisam nesen, tāpēc izlaida pirmo spēli. "Viņš vēl nav labākajā formā," komandas trenera asistents Davids Ustašvili skaidroja, kāpēc centrs pirmajā mačā aizvadīja vien 27 minūtes (16 punkti un septiņas atlēkušās bumbas). "Tomēr, kad viņš būs pilnībā gatavs, Zaza spēlēs milzīgu lomu mūsu komandas sniegumā."

Pēc diviem mačiem rezultatīvākais Gruzijas izlases spēlētājs ir amerikāņu aizsargs Džeikobs Pulens ar vidēji mačā gūtiem 19,5 punktiem. Sanikidze vidēji palīdzējis komandai ar 15,5 punktiem, 10,5 atlēkušajām bumbām, divām piespēlēm un divām pārtvertām bumbām, taču tikai reizi izprovocējis noteikumu pārkāpumu.

Izmantotie resursi:
Georgian Basketball Federation

  -1 [+] [-]

, 2012-08-22 17:43, pirms 12 gadiem
Pieklājības frāzes!

  +5 [+] [-]

, 2012-08-22 18:02, pirms 12 gadiem
njah Pačulija spēlēs, būs problēmas Tāpat jau, lai uzvarētu, kā jau visos sporta veidos, vispirms jākoncentrējas pašiem uz savu spēli! Lai izdodas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-08-22 21:19, pirms 12 gadiem
SKALS rakstīja: Izredžu Tbilisi godīgi sakot nekādu!
jaa es ari neredzu variantus Gruzijai loti laba nobriedusi komanda mums pec gadiem 5-8 tada varetu but!
VIRI vs puiseli kuri uzvares

  +3 [+] [-]

, 2012-08-22 21:39, pirms 12 gadiem
Nu ja lidos 3pm, tad jau cerība ir .

  -3 [+] [-]

, 2012-08-22 21:46, pirms 12 gadiem
: Bosnija nomētā Nīderlandi!

Gruzija uzvar viesos Bosniju!

Jautājumu nav...

Visticamāk, ka virsraksts būs , sekojošs:
Latvija viesos pagrūž Gruzijai

  +1 [+] [-]

, 2012-08-23 09:29, pirms 12 gadiem
SKALS rakstīja: Izredžu Tbilisi godīgi sakot nekādu!
Izredzes uz kaut ko labvēlīgu ir līdz pat pēdējai sekundei,jāspēlē sava spēle un,ja veiksme būs mūsu pusē,tad arī uzvara neizpaliks.Kad beigsim būt pesimisti,ja trijiem (Kuksiks,Bertāni,Strēlnieks) uzkritīs trijnieki....tad Gruzīniem arī trīs un četri Pečuliusi nepalīdzēs!

  -1 [+] [-]

, 2012-08-23 09:57, pirms 12 gadiem
jābūt fanātam, lai teiktu, ka Latvijai ir kaut kadas izredzes pret Gruziju. Neredzu pozīciju laukumā, kurā LV komandai būtu parsvars vai vismaz līdzsvars.

     [+] [-]

, 2012-08-23 19:54, pirms 12 gadiem
godīgi sakot, piekrītu tiem, kuri saka, ka izredzes ir mazas. protams, ja visi faktori sakrīt veiksmīgi, tad iespējams uzvarēsim, bet šoreiz diezgan droši domāju, ka zaudēsim. zaudēsim ar nelielu punktu starpību, bet zaudēsim.. protams, ceru uz to labāko, lai veicas "Bagatska vīriem"!

     [+] [-]

, 2012-08-23 20:57, pirms 12 gadiem
Ple! Varbut vispar nevajag spelet? Pietiku izlasit "specialistu" komentarus sc un sadalit atiecigi puntus.