Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Lietuvas rezervisti vēlreiz uzveic Pasaules kausa dalībnieci Jordāniju

Agris Suveizda

Lietuvas rezervisti vēlreiz uzveic Pasaules kausa dalībnieci Jordāniju
Mats Jogēla. Foto: LTU Basketball

Pasaules kausa finālturnīra dalībnieces pamazām sāk gatavošanās procesu. Lietuvas valstsvienības otrais sastāvs savās mājās aizvada trīs pārbaudes spēles pret Jordāniju un līdz šim izcīnījis divas uzvaras.

• Aizvakar Druskininkos lietuvieši grāva ar 107:69 un šovakar Alītā pirmajā puslaikā ieguva +25, taču Jordānija trešajā ceturksnī bija pārāka ar 24:7 un pietuvojās līdz -4 (62:66). Mājinieki gan atbildēja ar 20:5 izrāvienu un uzvarēja ar 93:75.

• Lietuvas rezerves sastāvu trenē Darjus Songaila, un tajā nespēlē neviens no 15 kandidātu sarakstā iekļautajiem basketbolistiem.

• Rezultatīvākais ar 20 punktiem šovakar bija Mats Jogēla, kurš jūnijā no Klaipēdas "Neptūnas" pārgāja uz Spānijas "Rio Breogan".

• Jordānijas sastāvā ar 17 punktiem, 10 atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm izcēlās 2017. gada Eirolīgas čempions Ahmads Dvairi jeb Ahmets Diveriolu, kurš šo sezonu pavadīja "Bursaspor".

• Lietuva spēlēs vienā apakšgrupā ar Ēģipti, Meksiku un Melnkalni, bet Jordānija stāsies pretī ASV, Grieķijai un Jaunzēlandei. Parīt Lietuva un Jordānija tiksies jau trešo reizi.


• Pirmo pārbaudes spēli aizvadīja viena no Pasaules kausa mājiniecēm Japāna, kas lielāko cīņas daļu bija iedzinējas lomā un ar 69:76 piekāpās Dienvidkorejai. Rīt komandas tiksies vēlreiz.

• Japāna Okinavā spēlēs smagā grupā ar Vāciju, Somiju un Austrāliju. Iepriekšējo divu finālturnīru dalībniece Dienvidkoreja tika diskvalificēta jau atlases pirmajā kārtā, kovida dēļ izlaižot divas spēles.
Izmantotie resursi:
https://fibalivestats.dcd.shared.ge...

  -1 [+] [-]

, 2023-07-23 08:43, pirms gada
Tikmēr nogurušais podriņķis aizlido uz grieķiju iedzert

  +2 [+] [-]

, 2023-07-23 09:40, pirms gada
Papis_Diane rakstīja: Tikmēr nogurušais podriņķis aizlido uz grieķiju iedzert
Izlases treniņnometne sākas 26.jūlijā. Tur ir savi noteikumi, kas paredz no kura datuma vispār NBA spēlētāji drīkst piedalīties valstsvienības treniņprocesā. Porziņģis ir pietiekami liels profesionālis, lai zinātu kā sevi uzturēt formā līdz treniņnometnes sākumam.
Mums tālākām rezervēm bija divas pārbaudes spēles jūnija beigās, lietuviešiem tagad. Galvenā nometne viņiem arī vēl nav sākusies.