Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Buļs: "Esam izdarījuši visu nepieciešamo"

Jānis Pārums

Buļs: "Esam izdarījuši visu nepieciešamo"
Andris Biedriņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Latvijas basketbola izlases vadība esot izdarījusi visu nepieciešamo Andra Biedriņa apdrošināšanas jautājumā un ja vien amerikāņu puse nevilcināsies, Biedriņš izies laukumā valstsvienības rindās turnīrā Rīgā.

To portālam eSports.lv atklāja izlases direktors Edgars Buļs. Viņš sacīja: "Biedriņa apdrošināšana ir samaksāta, un tas tika izdarīts pirmdien. Ceram uz ātru atbildi. Faksā piekodinājām, ka atbildi gaidām jau šonedēļ. Rīgas turnīrā Andrim ir jāpiedalās, tas ir ļoti svarīgi, jo tās ir pēdējās spēles pirms Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra. Vēl sazināšos ar NBA, lai noskaidrotu, ka viss ir kārtībā."

"Gatis Jahovičs, kuram ir lauzts deguns, pagaidām netrenēsies ar komandu un turnīrā Rīgā nespēlēs. Viņš sāks trenēties nākamās nedēļas sākumā. Šobrīd viņam vajag mieru. Lūzums nav smags, bet katrs lūzums ir kā mazs smadzeņu satricinājums. Ciprusam aizvakar potītei tika veikta magnētiskā rezonanse, un savainojums ir nedaudz nopietnāks nekā sākumā domāts. Par to, vai viņš spēlēs Rīgas turnīrā, vēl grūti pateikt – varbūt jā, varbūt nē," izlases direktors atklāja jaunumus komandas lazaretē.

"Pāvels Veselovs trenējas kopā ar komandu, kājas vēl nedaudz sāp, bet izlašu turnīrā viņš noteikti nākamnedēļ spēlēs. Pārējiem bija mikrotraumas. Jurim Umbraško aizvien nedaudz sāp Ahileja cīpsla, Janičenokam bija noberztas pēdas, bet abi trenējas un spēlēs," piebilda Buļs.

Viņš arī atklāja, ka Kristaps Valters jau devies uz Spāniju: "Valters ir Spānijā un atrādās savam jaunajam klubam. Šodien viņš izgāja medicīniskās pārbaudes, bet vēl jānokārto pāris lietas. Ceram, ka izdosies ar klubu atrast kopīgu valodu un pierunāt, lai palaiž Kristapu uzspēlēt vismaz divās Rīgas turnīra spēlēs. Pagaidām vienošanās ir tāda, ka viņš būs Latvijā tikai ap 30. datumu, taču mums viņš ir vajadzīgs arī pārbaudes turnīrā."

Turnīrs ar Francijas, Čehijas un Gruzijas izlašu piedalīšanos no 25. līdz 27. augustam notiks Rīgā.

 +13 [+] [-]

, 2008-08-21 00:07, pirms 16 gadiem
Janičenokam tāda dīvaina trauma.

  +4 [+] [-]

, 2008-08-21 00:09, pirms 16 gadiem
Pret Maķedoniju mūsu argumenti ir trūcīgi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-21 00:12, pirms 16 gadiem
diez kapeec ar citiem NBA speletajiem tik traki nekad neiet, visi mierigi speelee bet redz ar visiem latvieshiem problemas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +12 [+] [-]

, 2008-08-21 00:19, pirms 16 gadiem
edgarito rakstīja: Janičenokam noberzta pēda? Jā, nopietni..

protams, ka nopietni!!!

esi meiginājis spēlēt ar noberztu pēdu???es esmu!!!patīkami tas nav!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-08-21 00:24, pirms 16 gadiem
Man ir gadījies krosu skriet ar noberztu pēdu. Nebija mainas zeķu līdzi, izdomāju, ka skriešu bez zeķēm. Kaut ko pirms tā krosa iesildījos, noberzu kājas, bet tā īsti nejutu. Skrienot arī īsti nejutu, bet pēc tam bija vienkārši nāve. Vispretīgākais bija tos sīkos netīrumus no tās brūces lasīt arā.

  +9 [+] [-]

, 2008-08-21 00:24, pirms 16 gadiem
pašā dārgākajā!

hasbro.com: 404 Not Found
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-08-21 00:27, pirms 16 gadiem
aizvadiijusi supergariilgonevajadziigtraumatisko sagatavosanas posmu..viss ir bumbaas, cerams, ka tiksim taalaak uz Eiropas 4empi..tad, tew Buļ buus ordenis jaapieskir!!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-08-21 00:30, pirms 16 gadiem
Toties tagad, kad Dinamo spēlēs Piņķos pret kādu lielo komandu, tad kā balva komandas labākajam spēlētājam būs monopols. Pie tam vēl dārgākais.

  +4 [+] [-]

, 2008-08-21 00:35, pirms 16 gadiem
navnika rakstīja: ne pa tēmu, bet ļaudis atcerieties, kā balsojām par Rīgas iekļūšanu monopolā - tas mums izdevās!!!

http://www.apollo.lv/portal/news/73/articles/134871/0

paldies ka pacēli šito, es arī balsoju, nu ir gandarījums, ka mums izdevās. Ne pa tēmu gan tiešām....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-21 00:53, pirms 16 gadiem
navnika rakstīja: ja par Saeimas atlaišanu varētu balsot internetā, tad būtu tā, kā būtu

Tādā gadījumā es ar visām Ķīnas un Indijas proxy adresēm nobalsotu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-21 04:37, pirms 16 gadiem
mrPO rakstīja: diez kapeec ar citiem NBA speletajiem tik traki nekad neiet, visi mierigi speelee bet redz ar visiem latvieshiem problemas...


Visi ar šo lietu sastopās, vienīgi Tu Latvijā nedzirdi tik daudz kā šīs lietas tiek kārtotas citās valstīs. Bet par AB Latvijā viss tiks iztirzāts. Protams, ka sarežģī šo lietu tas, ka līgums tika noslēgts tikai vasarā līdz ar to arī mainījās laiks, kad varēja paspēt visu nokārtot. Nākamgad jau būs vieglāk, jo viss jau būs izdarīts ātrāk...

  +3 [+] [-]

, 2008-08-21 08:53, pirms 16 gadiem
izlasē ir jāmaina divi cilvēki kuriem vairs nav nekādas autoritātes džeku acīs----un tie ir E.BUĻS un TRAIKOVIČS.

     [+] [-]

, 2008-08-21 09:02, pirms 16 gadiem
Es zinu tikai vienu...Visi safanosimies te par perspektiivaam un potenciaalo speeku un ka shoreiz viss izdosies (taa kaa uz hokja chempi parasti katru gadu), tad paciiniisimies kaa liidziigs ar liidziigu ar speeciigajaam komandaam (bet tomeer zaudeesim, vinneesim tikai tur, kur tas neko nedos) un tad paarliecinoshi zaudeesim vaajajaam komandaam, kas liegs mums tikt taalaak...Un tas notiks atkal deel kautkaada mistiska iemesla, kaada speeleetaaja dzimenes sviniibaam, psihologiskaas negataviibas, fiziskaas bedres, paarguruma, trenera dumjuma deel utt utt, nu vai pat tiesneshiem.

Un tad te kopistiski vareesim atkal visi brashi teikt, nekas nekas...TOTIES NAAKAMGAD PARAADIISIM VISIEM!!! Un taa katru gadu, katru turniiru, un visos sportos.

Kaa jums mans optimisms! Nu varat teikt cik gribat, ka esmu chiikstulis...Bet nu pasakat, ka veel taa nav...
Nums ir tik daudz iespeejas bijushas, un pashi vienmeer sachakareejushi esam visu...Galvenokaart jau deel truliem treneriem.

  +3 [+] [-]

, 2008-08-21 09:18, pirms 16 gadiem
Buļs: "Sazinājos ar NBA...".
Kas viņš Stērnam pa taisno zvanīja? Kāds te sakars NBA? Vai nu Warriors laiž Andri, vai arī nelaiž.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-21 12:59, pirms 16 gadiem
Nu, tad beidzot! Izskatās, ka Veselovs būs izveseļojies un varēs beidzot kārtīgi patiprināt LV izlases spēka uzbrucēja pozīcijas!

     [+] [-]

, 2008-08-21 13:30, pirms 16 gadiem
Nu ko ja nebus Biedrina sveicinata b grupa

     [+] [-]

, 2008-08-22 10:10, pirms 16 gadiem
O~D~B rakstīja: Tagat tik jaskatas-dargaja gala vai letaja


Dargajā galā Jo zils parasti ir dārgs!