Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Latvijas pretinieces Serbijas treneris Pešičs ievietots slimnīcā, atcelti kandidātu treniņi

Agris Suveizda

Latvijas pretinieces Serbijas treneris Pešičs ievietots slimnīcā, atcelti kandidātu treniņi
Svetislavs Pešičs. Foto: EPA/Scanpix

Serbijas Basketbola federācija pavēstījusi par Adrijas līgas klubus pārstāvošo izlases kandidātu šodien un rīt paredzēto treniņu atcelšanu. Iemesls ir valstsvienības galvenā trenera Svetislava Pešiča veselības problēmas.

"Izlases trenera Pešiča veselības stāvoklis ir stabils, taču viņam ir akūts kakla iekaisums, kā dēļ viņam ir nepieciešams pēc iespējas drīzāk iziet ārstēšanas kursu slimnīcā. Tādēļ viņš šodien tiks ievietots Serbijas Klīniskajā centrā," federācija citē ārstu Draganu Radovanoviču.

Bijušais "Barcelona" galvenais treneris Pešičs, kurš Katalonijas klubā strādāja arī ar latviešu spēlētājiem Rodionu Kurucu un Rolandu Šmitu, par Serbijas valstsvienības galveno treneri tika apstiprināts septembra izskaņā. 72 gadus vecais speciālists ir vadījis arī Vācijas un Dienvidslāvijas izlases.

Latvijas un Serbijas izlases 2023. gada Pasaules kausa kvalifikāciju sāks ar savstarpējo spēli 25. novembrī Belgradā, bet trīs dienas vēlāk Latvija uzņems Slovākiju. Februārī Latvijai paredzētas divas spēles pret Beļģiju, bet grupu turnīrs tiks pabeigts jūnija un jūlija mijā ar mājas spēli pret Serbiju un izbraukuma spēli Slovākijā.

Izmantotie resursi:
https://kss.rs/o%d1%82%d0%ba%d0%b0%...