Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Blats varētu trenēt Grieķijas izlasi

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Blats varētu trenēt Grieķijas izlasi
Deivids Blats. Foto: AFP/Scanpix.

Krievijas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Deivids Blats tuvākajā laikā varētu stāties pie Grieķijas nacionālās komandas stūres, vēsta grieķu mediji.

Jau iepriekš ziņots, ka pēc neveiksmīgā starta 2010. gada pasaules čempionātā Turcijā [izcīnīta necilā 11. Vieta 24 komandu konkurencē] Grieķijas Basketbola federācija nolēma neturpināt sadarbību ar līdzšinējo vienības treneri lietuviešu speciālistu Jonu Kazlausku. Intervijā Grieķijas medijiem federācijas prezidents Georgioss Vasilakopoluss kā galveno kandidātu uz vakanto stratēģa posteni minējis Deividu Blatu, kurš pagaidām vēl oficiāli nav pametis darbu Krievijas izlasē, lai gan PČ laikā solīja, ka šis ir viņa pēdējais turnīrs Krievijas valstsvienības sastāvā [amerikāņu speciālists mūsu kaimiņzemes labā strādājis iepriekšējos četrus gadus].

Zīmīgi, ka iepriekš izskanēja informācija par to, ka Grieķijas Basketbola federācijas nostāja jauna galvenā trenera meklējumos esot bijusi diezgan strikta. Proti, tika uzskatīts, ka valstsvienība jāuztic kādam no pašmāju speciālistiem, taču tagad, šķiet, situācija ir mainījusies.

Jāpiezīmē, ka Blats strādā par Izraēlas basketbola kluba Telavivas ‘’Maccabi’’ galveno treneri.

Izmantotie resursi:
Krepšinio naujienos, nba, lkl | Krepsinis.net
The Hoops Market - All around the orange ball
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja