Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Basketbolisti pēc puslaika zaudē Somijai

Basketbolisti pēc puslaika zaudē Somijai
Kaspars Bērziņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība pēc pirmā puslaika pārbaudes spēlē Francijā atrodas iedzinēju lomā, atpaliekot no Somijas par vienpadsmit punktiem - rezultāts pēc divām ceturtdaļām ir 43:54.

Pēc pirmās ceturtdaļas Latvijas valstsvienība bija iedzinējos ar 20:26. Iztrūkstot pozitīvam rezultātam mūsu basketbolistiem izdevās vismaz daži skatāmi momenti.

Kaspars Cipruss un Pāvels Veselovs, lai gan ir iekļauti pieteikumā, laukumā nav devušies. Arī NBA spēlētājs Andris Biedriņš šodien nespēlē.

Somijas izlases lielākais trumpis šajā spēlē acīmredzot ir trīspunktu metieni. Otrajā ceturtdaļā, kad Latvija nespēja gūt punktus ne no groza apakšas, ne no tālās distances, šis faktors izpaudās īpaši spilgti.

Pa reizei Valters un Janičenoks uzņēmās līdera lomu, komandai grūtākos brīžos izlaužoties līdz grozam un gūstot punktus. Īpašu uzslavu pelnījis Janičenoks, jo divi trīspunktu metieni un divpunktu metiens, kā arī milzīga pašatdeve puslaika beigās, bija visnoderīgākie, jo pārējo komandas biedru spēlē bija manāms kritums.

Neveiksmes brīdī Latvija izmantoja taktiku, kas pamatā sastāv no tālmetienu izpildīšanas. Atšķirībā no somiem, kas meta iekšā gandrīz jebkuru metienu, latviešiem metieni nesekmējās.

Puslaika noslēgumā pozitīvu noskaņu deva Kaspara Bērziņa bumbas tieciens grozā pēc atlēkušās bumbas izcīnīšanās pie pretinieku groza, kā arī Kristapa Valtera ātrais uzbrukums, kuru somiem izdevās nobremzēt tikai ar sodu.

  +2 [+] [-]

, 2008-08-16 19:59, pirms 16 gadiem
Tur tajaa live rezultats ir otraadaak.. par labu Latvijai

     [+] [-]

, 2008-08-16 20:00, pirms 16 gadiem
kur var redzeet live????

     [+] [-]

, 2008-08-16 20:00, pirms 16 gadiem
bet vispaar saskaitot speletaju punktus mees kaasham
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-16 20:01, pirms 16 gadiem
aarpraats
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja