Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Covid-19 protokolā nonāk arī Grants, ASV izlase meklē aizstājēju Bīlam

Emils Ozerinskis

Covid-19 protokolā nonāk arī Grants, ASV izlase meklē aizstājēju Bīlam
Džerami Grants ASV izlases treniņnometnē Lasvegasā. Foto: AFP/Scanpix

ASV basketbola izlase, gatavojoties dalībai Tokijas olimpisko spēļu turnīrā, spiesta meklēt aizstājēju Vašingtonas "Wizards" zvaigznei Bredlijam Bīlam, kurš nonācis veselības un drošības protokolā. Protokolā nonācis arī Detroitas "Pistons" spēka uzbrucējs Džerami Grants.

ASV mediji ziņo, ka Tokijas olimpiskajās spēlēs nespēlēs Dāvja Bertāna komandas biedrs Vašingtonas "Wizards" rindās Bredlijs Bīls, kurš nonācis Covid-19 veselības un drošības protokolā. Līdz ar to Grega Popoviča vadītā komanda ir aizstājēja meklējumos.

Nu parādījusies informācija, ka veselības un drošības protokola procedūras jāiziet vēl vienam ASV izlases spēlētājam Džerami Grantam. Tiek vēstīts, ka Grantam nav fiksēta saslimšana ar Covid-19 vīrusu.

Šīs gan ir kārtējās grūtības ar ko saskārusies ASV izlase pirms gaidāmā četrgades foruma, kas pandēmijas dēļ tika pārcelts par gadu vēlāk. Sagatavošanās posām ar NBA zvaigznēm bruņotā ASV izlase nav rādījusi gaidīto sniegumu, piedzīvojot zaudējumus pārbaudes mačos pret Nigērijas un Austrālijas izlasēm Pēc divām neveiksmēm amerikāņi gan tika pie graujošas uzvaras pār argentīniešiem.

     [+] [-]

, 2021-07-16 08:32, pirms 3 gadiem
jāņem palīgā Plamlijs!

     [+] [-]

, 2021-07-16 09:02, pirms 3 gadiem
kols00 rakstīja: jāņem palīgā Plamlijs!
Ej tu nost - tā bija arī mana pirmā doma!!! Vajag taču kādu garo, kas aizsargā grozu.

     [+] [-]

, 2021-07-16 09:21, pirms 3 gadiem
Bet vispār interesants fakts, ka NBA nav izcilu garo amerikāņu. Visas zvaigznes ir tikai aizsargi un vingi. Garie ir tikai neamerikāņi. Sanāk tiešām, ka Bams un Plamlī ir labākie kandidāti. DJ ir vecs. Tērners, Holmss savainoti. Lopezs finālā. Deiviss savainots/vājš šogad/atslodze pēc titula. Un pārējie jaunie garie ir par zaļu vēl. Kgan labāk būtu ņēmuši Lova vietā kādu jauno gurķi - Wūdu, Allenu, R.Wiljamsu vai M.Robinsonu.

     [+] [-]

, 2021-07-16 13:07, pirms 3 gadiem
Andre Dramonds jau arī pie attiecīgas taktikas ir ļoti noderīgs centrs, un pie tam vēl amerikānis