Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Kadetes izkrīt uz B divīziju

Kadetes izkrīt uz B divīziju
Latvijas U-16 izlase
Foto:fibaeurope.com

Šodien Polijas pilsētā Katovicē notiekošajā Eiropas U-16 čempionātā kadetēm A divīzijā Latvijas izlase ar 59:72 atzina Serbijas pārākumu un diemžēl izkrita uz B divīziju.

Spēles sākums viennozīmīgi piederēja mūsu basketbolistēm: izvirzījušās vadībā ar 6:0, viņas saglabāja dažu punktu pārvaru gandrīz visu ceturtdaļu. Tomēr sebietes atrada savu glābēju Šņežanas Količas personā, ar kuras pūlēm Serbija ne tikai izlīdzināja rezultātu, bet līdz ceturtdaļas beigām pat izvirzījās vadībā ar 20:17.

Diemžēl, bet otrajā ceturtdaļā mūsu meitenes pievīla uzbrukums, ko lieliski prata izmantot serbietes, vispirms sasniedzot +12 - 33:21, bet pēc tam arī šo pašu pārsvaru saglabājot līdz pat puslaika izskaņai - 39:27 un mūsu izlasei ir par ko padomāt pārtraukumā.

Pretargumentus serbiešu lieliskajai spēlei neatradām arī trešajā ceturtdaļā, jo pārsvars auga acīmredzami: 44:27, 50:35. Šādi viss turpinājās līdz pat ceturtdaļas pirmspēdējai minūtei, kad pēc Staueres diviem soda metieniem Latvija tika līdz 45:54. Cerība bija atgriezusies.. Pirms pēdējām desmit minūtēm mūsējām desmit punktu deficīts (45:55) un teorētiskas iespējas vēl pacīnīties par uzvaru šajā spēlē.

Latvietēm vairs nebija ko zaudēt un spēles temps kļuva daudz straujāks. Pēc vairākām veiksmīgām epizodēm un diviem precīziem Epneres soda metieniem rezultāts kļuva 52:60, un vēl sešas minūtes laika. Tomēr spēles beigu daļā vairākkārt precīza bija Količa, neļaujot Latvijas izlasei pietuvoties vērā ņemamā attālumā. Zaudējums ar 59:72 - jau otrais spēlēs par palikšanu A divīzijā, kas nozīmē, ka Latvijas izlase kopā ar Ukrainu nākamgad spēlēs jau B divīzijā.

Parīt, 16.augustā mūsu kadetes tiksies ar Ukrainas valstvienību. Uzvaras gadījumā čempionātā iegūsim 15.vietu, bet zaudējums būs pēdējās, 16.vietas vērtībā.

Eiropas čempionāts U-16 kadetēm, A divīzija

Latvija-Serbija 59:72 (17:20, 10:19, 18:16, 14:17)

Latvija: Ozoliņa 13+12AB, Kiršteine 13, Epnere 11+8AB, Pagrode 6, Eida 5, Štauere 4+10AB, Priedniece 3, Sāmīte 2, Teilāne 2, Kuzmane, Saleniece, Pumpure

G grupa (par palikšanu A divīzijā)

VietaValstsU-ZP
1Vācija2-04
2Serbija2-04
3Latvija0-22
4Ukraina0-22

     [+] [-]

, 2008-08-14 17:14, pirms 16 gadiem
Sāpīgs zaudējums, jo cīnījās divas tiešām līdzīgas komandas.
Abām trīnīši un divpunktu metieni 25-28% robežās.

fibaeurope-u16women.com: TERMOSTEPS U16 European Championship Women 2008...

  +5 [+] [-]

, 2008-08-14 17:14, pirms 16 gadiem
Jā!!!!!bēdīgi,reāli vāja izlase,tā ir nākošā U-18.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-14 17:19, pirms 16 gadiem
SweetDude rakstīja: Kas taa par speeleetaaju ar 15 nummuru? A nu ka marsh uz svaru zaali!

Ilze Teilāne, Zanes Tamanes jaunākā māšele.

fibaeurope-u16women.com: TERMOSTEPS U16 European Championship Women 2008...

 +18 [+] [-]

, 2008-08-14 17:20, pirms 16 gadiem
Vispār šis ir viens no melnākajiem ierakstiem Latvijas basketbola vēsturē. Vai tiešām mums ir tik švaki bērni, ka nespēj 16 komandu konkurencē izpildīt minimālo uzdevumu un apsteigt 2 komandas? Pagrode un Kiršteine jau pērn gāja pamatsastāvā U-16 čempī Valmierā. Izlasē bija arī Eida + vēl gandrīz visu sagatavošanos ciklu ar to komandu izgāja Ozoliņa un Štauere. Latvija tajā turnīrā ieņēma 7.vietu. Ņemot vērā, ka puse sastāva gandrīz jau ir no iepriekšējā gadā bija labas cerības sagaidīt labus rezultātus arī šogad, tomēr esam nonākuši līdz šādai situācijai! Kāpēc? Tur jāmeklē cēlonis Latvijas basketbola nesakārtotajā sistēmā. Galvenais treneri – Maija Kubliņa. Bijuši spilgti panākumi Anetes Jēkabsones laikā, bet pēdējos gados viņa regulāri vadījusi kādu no izlasēm un rezultāti bijuši vāji. Divus gadus viņa ar U-18 B divīzijā zaudēja pusfinālā, netiekot uz A divīziju, pēc tam U-20 finišā vajadzēja vienu uzvaru, lai tiktu četriniekā, bet beigās 12.vieta. un tagad vēl šis kaunpilnais notikums. Nekādi skaistie ieraksti viņas trenera CV tie nav. Turklāt vēl regulāri ir dzirdēts, ka Kubliņas vadītajās izlasēs valda negatīvs mikroklimats un basketbols izšķirošo turnīru laikā nereti tiek nobīdīts otrajā plānā. Dažādos treneru semināros viņa ir manīta tikpat bieži kā sniegs tuksnesī. Droši vien pretinieku un savu spēļu video skatīšanās arī nenotiek. Kā šāda trenere var regulāri trenēt kādu no izlasēm? Kurš ieceļ trenerus? Trenerus ieceļ treneru padome, kuru vada Raivo Otersons. Visi gribētāji vadīt kādu no jauniešu izlasēm 2007. gadā vasaras beigās bija jāpiesakās, iesniedzot savu CV un motivācijas vēstuli. Prasībās nebija iekļautas nekādas vajadzības pēc trenera kategorijas utt. Respektīvi tad uz galvenā trenera amatu varēja pieteikties jebkurš. Potenciālajiem galvenā trenera kandidātiem nebija jāiesniedz nekāds sagatavošanās plāns, provizoriskais kandidātu saraksts, kurš varētu būt viņa asistents utt. Par šīs konkrētās izlases galveno treneri tika apstiprināts Aigars Nerips, kurš arī nevar lepoties ar augstiem panākumiem izlašu galvenā trenera statusā. It kā viss loģiski, jo viņš vadīja arī toreizējo šī gada gājuma čempionvienību. Bet tajā pašā laikā Nerips ir arī treneris Latvijas dāmu izlasē un TTT Rīga. Šeit nu izpaužas suns uz siena kaudzes efekts. Ja lielā izlase tiek uz Pekinu, tad viņam nav nekādu izredžu apvienot darbus lielajā izlasē un ar kadetēm, bet tik un tā viņš grib būt visur. Ziemā Baltijas jūras valstu kausā U-16 meitenes izcīna pirmo vietu, vinnējot arī Zviedriju, kura tagad cīnās par medaļām šajā pašā nelaimīgajā turnīrā. Pavasarī kļūst skaidrs, ka Nerips tomēr nevarēs vadīt U-16, paņem sev it kā asistentos Kubliņas kundzi, kura pirms tam nefigurēja sarakstos, pēc tam atsakoties no galvenā trenera amata. Beigās Kubliņa kļūst par galveno U-16, kaut gan rudenī pieteicās tikai uz U-20 vadīšanu. Kubliņas vadībā jau pirmie pārbaudes spēļu rezultāti ir gaužām bēdīgi, līdz esam nonākuši tur kur esam.

Vainīgie:
1. LBS treneru padome, kura pieļauj šādu situāciju, un nav brīnums, ka pieļauj, jo tajā padomē ir treneri kuri paši sevi apstiprināja dažādos izlašu galveno treneru amatos. Sak, es palīdzēšu tev tu man.
2. Nerips. Gribēja sagrābt visu, bet beigās atstāja U-16 vadīt „labu mantenieci” un lielu kauna traipu.
3. Kubliņa. Kura noveda izlasi līdz kliņķim. Cilvēks nesaprot, ka viņas laiks ir beidzies. Ja tu negribi iet laikam līdzi, tad rezultāti nebūs..

Cietēji:
1. U-16 meitenes. Diezin vai pēc šādas zaudējuma sērija (6 zaudējumi un sagrāves pēc kārtas pirms turnīra + 5 jau turnīrā) būs liela motivācija basketbolā sasniegt augstus mērķus.
2. 1993. gadā dzimušo izlase, kur meitenēm būs jāmokās B divīzijā. Uz A divīzijas turnīriem tomēr brauc skauti un labām meitenēm paveras iespējas savu karjeru trupināt augstā līmenī, kamēr B divīzija nevienu neinteresē..
3. Latvijas basketbols kopumā

  -1 [+] [-]

, 2008-08-14 17:20, pirms 16 gadiem
vispār jau lietas uz to arī gāja, zaudējums pēc zaudējuma, žēl

  +2 [+] [-]

, 2008-08-14 17:24, pirms 16 gadiem
Tieši tā - pirmkārt jau pie staba jākar Kubliņa kura kārtējo reizi pēdējo sezonu laikā ir smagi aplauzusies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-08-14 17:45, pirms 16 gadiem
Njaa, beediigi - neizskataas tik ceriiga naakotne..

  +1 [+] [-]

, 2008-08-14 18:08, pirms 16 gadiem
kikiwiki rakstīja: Vispār šis ir viens no melnākajiem ierakstiem Latvijas basketbola vēsturē. Vai tiešām mums ir tik švaki bērni, ka nespēj 16 komandu konkurencē izpildīt minimālo uzdevumu un apsteigt 2 komandas? Pagrode un Kiršteine jau pērn gāja pamatsastāvā U-16 čempī Valmierā. Izlasē bija arī Eida + vēl gandrīz visu sagatavošanos ciklu ar to komandu izgāja Ozoliņa un Štauere. Latvija tajā turnīrā ieņēma 7.vietu. Ņemot vērā, ka puse sastāva gandrīz jau ir no iepriekšējā gadā bija labas cerības sagaidīt labus rezultātus arī šogad, tomēr esam nonākuši līdz šādai situācijai! Kāpēc? Tur jāmeklē cēlonis Latvijas basketbola nesakārtotajā sistēmā. Galvenais treneri – Maija Kubliņa. Bijuši spilgti panākumi Anetes Jēkabsones laikā, bet pēdējos gados viņa regulāri vadījusi kādu no izlasēm un rezultāti bijuši vāji. Divus gadus viņa ar U-18 B divīzijā zaudēja pusfinālā, netiekot uz A divīziju, pēc tam U-20 finišā vajadzēja vienu uzvaru, lai tiktu četriniekā, bet beigās 12.vieta. un tagad vēl šis kaunpilnais notikums. Nekādi skaistie ieraksti viņas trenera CV tie nav. Turklāt vēl regulāri ir dzirdēts, ka Kubliņas vadītajās izlasēs valda negatīvs mikroklimats un basketbols izšķirošo turnīru laikā nereti tiek nobīdīts otrajā plānā. Dažādos treneru semināros viņa ir manīta tikpat bieži kā sniegs tuksnesī. Droši vien pretinieku un savu spēļu video skatīšanās arī nenotiek. Kā šāda trenere var regulāri trenēt kādu no izlasēm? Kurš ieceļ trenerus? Trenerus ieceļ treneru padome, kuru vada Raivo Otersons. Visi gribētāji vadīt kādu no jauniešu izlasēm 2007. gadā vasaras beigās bija jāpiesakās, iesniedzot savu CV un motivācijas vēstuli. Prasībās nebija iekļautas nekādas vajadzības pēc trenera kategorijas utt. Respektīvi tad uz galvenā trenera amatu varēja pieteikties jebkurš. Potenciālajiem galvenā trenera kandidātiem nebija jāiesniedz nekāds sagatavošanās plāns, provizoriskais kandidātu saraksts, kurš varētu būt viņa asistents utt. Par šīs konkrētās izlases galveno treneri tika apstiprināts Aigars Nerips, kurš arī nevar lepoties ar augstiem panākumiem izlašu galvenā trenera statusā. It kā viss loģiski, jo viņš vadīja arī toreizējo šī gada gājuma čempionvienību. Bet tajā pašā laikā Nerips ir arī treneris Latvijas dāmu izlasē un TTT Rīga. Šeit nu izpaužas suns uz siena kaudzes efekts. Ja lielā izlase tiek uz Pekinu, tad viņam nav nekādu izredžu apvienot darbus lielajā izlasē un ar kadetēm, bet tik un tā viņš grib būt visur. Ziemā Baltijas jūras valstu kausā U-16 meitenes izcīna pirmo vietu, vinnējot arī Zviedriju, kura tagad cīnās par medaļām šajā pašā nelaimīgajā turnīrā. Pavasarī kļūst skaidrs, ka Nerips tomēr nevarēs vadīt U-16, paņem sev it kā asistentos Kubliņas kundzi, kura pirms tam nefigurēja sarakstos, pēc tam atsakoties no galvenā trenera amata. Beigās Kubliņa kļūst par galveno U-16, kaut gan rudenī pieteicās tikai uz U-20 vadīšanu. Kubliņas vadībā jau pirmie pārbaudes spēļu rezultāti ir gaužām bēdīgi, līdz esam nonākuši tur kur esam.

Vainīgie:
1. LBS treneru padome, kura pieļauj šādu situāciju, un nav brīnums, ka pieļauj, jo tajā padomē ir treneri kuri paši sevi apstiprināja dažādos izlašu galveno treneru amatos. Sak, es palīdzēšu tev tu man.
2. Nerips. Gribēja sagrābt visu, bet beigās atstāja U-16 vadīt „labu mantenieci” un lielu kauna traipu.
3. Kubliņa. Kura noveda izlasi līdz kliņķim. Cilvēks nesaprot, ka viņas laiks ir beidzies. Ja tu negribi iet laikam līdzi, tad rezultāti nebūs..

Cietēji:
1. U-16 meitenes. Diezin vai pēc šādas zaudējuma sērija (6 zaudējumi un sagrāves pēc kārtas pirms turnīra + 5 jau turnīrā) būs liela motivācija basketbolā sasniegt augstus mērķus.
2. 1993. gadā dzimušo izlase, kur meitenēm būs jāmokās B divīzijā. Uz A divīzijas turnīriem tomēr brauc skauti un labām meitenēm paveras iespējas savu karjeru trupināt augstā līmenī, kamēr B divīzija nevienu neinteresē..
3. Latvijas basketbols kopumā


nu jau tu paarspiilee vecais, bet es uzskatu ka galvenais iemesls ir vaajaa sastaava komplektaacija....visu laiku u-16 izlases gan viir, gan siev ir bijushi blatu gadiijumi, arii shoreiz bija

  +1 [+] [-]

, 2008-08-14 19:11, pirms 16 gadiem
kikiwiki rakstīja: Vispār šis ir viens no melnākajiem ierakstiem Latvijas basketbola vēsturē. Vai tiešām mums ir tik švaki bērni, ka nespēj 16 komandu konkurencē izpildīt minimālo uzdevumu un apsteigt 2 komandas? Pagrode un Kiršteine jau pērn gāja pamatsastāvā U-16 čempī Valmierā. Izlasē bija arī Eida + vēl gandrīz visu sagatavošanos ciklu ar to komandu izgāja Ozoliņa un Štauere. Latvija tajā turnīrā ieņēma 7.vietu. Ņemot vērā, ka puse sastāva gandrīz jau ir no iepriekšējā gadā bija labas cerības sagaidīt labus rezultātus arī šogad, tomēr esam nonākuši līdz šādai situācijai! Kāpēc? Tur jāmeklē cēlonis Latvijas basketbola nesakārtotajā sistēmā. Galvenais treneri – Maija Kubliņa. Bijuši spilgti panākumi Anetes Jēkabsones laikā, bet pēdējos gados viņa regulāri vadījusi kādu no izlasēm un rezultāti bijuši vāji. Divus gadus viņa ar U-18 B divīzijā zaudēja pusfinālā, netiekot uz A divīziju, pēc tam U-20 finišā vajadzēja vienu uzvaru, lai tiktu četriniekā, bet beigās 12.vieta. un tagad vēl šis kaunpilnais notikums. Nekādi skaistie ieraksti viņas trenera CV tie nav. Turklāt vēl regulāri ir dzirdēts, ka Kubliņas vadītajās izlasēs valda negatīvs mikroklimats un basketbols izšķirošo turnīru laikā nereti tiek nobīdīts otrajā plānā. Dažādos treneru semināros viņa ir manīta tikpat bieži kā sniegs tuksnesī. Droši vien pretinieku un savu spēļu video skatīšanās arī nenotiek. Kā šāda trenere var regulāri trenēt kādu no izlasēm? Kurš ieceļ trenerus? Trenerus ieceļ treneru padome, kuru vada Raivo Otersons. Visi gribētāji vadīt kādu no jauniešu izlasēm 2007. gadā vasaras beigās bija jāpiesakās, iesniedzot savu CV un motivācijas vēstuli. Prasībās nebija iekļautas nekādas vajadzības pēc trenera kategorijas utt. Respektīvi tad uz galvenā trenera amatu varēja pieteikties jebkurš. Potenciālajiem galvenā trenera kandidātiem nebija jāiesniedz nekāds sagatavošanās plāns, provizoriskais kandidātu saraksts, kurš varētu būt viņa asistents utt. Par šīs konkrētās izlases galveno treneri tika apstiprināts Aigars Nerips, kurš arī nevar lepoties ar augstiem panākumiem izlašu galvenā trenera statusā. It kā viss loģiski, jo viņš vadīja arī toreizējo šī gada gājuma čempionvienību. Bet tajā pašā laikā Nerips ir arī treneris Latvijas dāmu izlasē un TTT Rīga. Šeit nu izpaužas suns uz siena kaudzes efekts. Ja lielā izlase tiek uz Pekinu, tad viņam nav nekādu izredžu apvienot darbus lielajā izlasē un ar kadetēm, bet tik un tā viņš grib būt visur. Ziemā Baltijas jūras valstu kausā U-16 meitenes izcīna pirmo vietu, vinnējot arī Zviedriju, kura tagad cīnās par medaļām šajā pašā nelaimīgajā turnīrā. Pavasarī kļūst skaidrs, ka Nerips tomēr nevarēs vadīt U-16, paņem sev it kā asistentos Kubliņas kundzi, kura pirms tam nefigurēja sarakstos, pēc tam atsakoties no galvenā trenera amata. Beigās Kubliņa kļūst par galveno U-16, kaut gan rudenī pieteicās tikai uz U-20 vadīšanu. Kubliņas vadībā jau pirmie pārbaudes spēļu rezultāti ir gaužām bēdīgi, līdz esam nonākuši tur kur esam.

Vainīgie:
1. LBS treneru padome, kura pieļauj šādu situāciju, un nav brīnums, ka pieļauj, jo tajā padomē ir treneri kuri paši sevi apstiprināja dažādos izlašu galveno treneru amatos. Sak, es palīdzēšu tev tu man.
2. Nerips. Gribēja sagrābt visu, bet beigās atstāja U-16 vadīt „labu mantenieci” un lielu kauna traipu.
3. Kubliņa. Kura noveda izlasi līdz kliņķim. Cilvēks nesaprot, ka viņas laiks ir beidzies. Ja tu negribi iet laikam līdzi, tad rezultāti nebūs..

Cietēji:
1. U-16 meitenes. Diezin vai pēc šādas zaudējuma sērija (6 zaudējumi un sagrāves pēc kārtas pirms turnīra + 5 jau turnīrā) būs liela motivācija basketbolā sasniegt augstus mērķus.
2. 1993. gadā dzimušo izlase, kur meitenēm būs jāmokās B divīzijā. Uz A divīzijas turnīriem tomēr brauc skauti un labām meitenēm paveras iespējas savu karjeru trupināt augstā līmenī, kamēr B divīzija nevienu neinteresē..
3. Latvijas basketbols kopumā


Zelta vārdi, taču pagājšgad u-16 izlasē varēja spēlēt arī meitenes, kuras ir `91 gadi --> Sabīne Niedola, Ilze Gotfrīda, Anete Čunda [lai gan bija trauma, bet nu fakts], Kristīne Vītola un droš vien citas meitenes, taču šogad viņām ir 17, un un u-16 iet garām. Tāpēc spēlē U-18 un PAT U-20.
Taču nu jā - nedomāju, ka vainīgas ir tikai meitenes. Kubliņa šo gadu laikā tiešām ar neko īpašu nav uzspīdējusi. Dzirdēts ir arī, ka šī kaut kādā izlasē spēles laikā esot aizbraukusi sauļoties. Nu nez vai tā ir patiesība, bet nu tā ir dzirdēts. Un nerunājot par to, ka viņa no izlases gribēja atšūt Lauru Ozoliņu, kurai ir viens no stabilākajiem - es teiktu - stabilākais snaipermetiens komandā.
Nu vismaz rīt ir jāuzvar Ukraina.

  -1 [+] [-]

, 2008-08-14 20:24, pirms 16 gadiem
Trenere Maija ir ļoti laba trenere! Puse no lielās izlases ir viņas audzēknes! ko Jūs visi te ņemjaties, ka Kubliņa ir slikta? Padomājat, kā spēlē mūsu meitenes! Saspēles vadītājam pirmajā spēlē ir 9kļūdas! Tas ir normāli? labāk padomājat, kādas ir spēlētājas.. varbūt viņām ir nesaskaņas komandā un tādēļ viņas tā spēlē!

  +2 [+] [-]

, 2008-08-14 20:57, pirms 16 gadiem
Maija Kublinja visu sachakareeja...Vinja nedriikst buut par izlases treneri!!!
tikai meklee personiigo labumu no visa..veikali,sauljoshanaas,nauda-taas ir vinjas intereses
Zheel par meiteneem!!!

     [+] [-]

, 2008-08-14 22:08, pirms 16 gadiem
šitā paaudze olimpiādē nespēlēs.

     [+] [-]

, 2008-08-14 23:22, pirms 16 gadiem
Maija,Maija...Neesi diktatore!Meitenēm vajadzīga-IEJŪTĪBA!

     [+] [-]

, 2008-08-15 00:48, pirms 16 gadiem
Kad Epnere nogāja ar 5cām, viss pašķīda! 14 gadi tikai, a pēc diviem gadiem kad būtu viņas laiks, būs jāsitās pa B divīziju. POOR

     [+] [-]

, 2008-08-15 02:19, pirms 16 gadiem
vasara rakstīja: Trenere Maija ir ļoti laba trenere! Puse no lielās izlases ir viņas audzēknes! ko Jūs visi te ņemjaties, ka Kubliņa ir slikta? Padomājat, kā spēlē mūsu meitenes! Saspēles vadītājam pirmajā spēlē ir 9kļūdas! Tas ir normāli? labāk padomājat, kādas ir spēlētājas.. varbūt viņām ir nesaskaņas komandā un tādēļ viņas tā spēlē!

Cik tad ilgi viņa gulēs uz vecajiem lauriem??? Rezultāti runā paši par sevi. Labs treneris arī ar ļoti vāju sastāvu varētu izvilkt tomēr to 14. vietu. Varbūt 9 kļūdas saspēles vadītājam ir tāpēc, ka presē pa visu laukumu un mūsējās saspēļnieces netiek pāri. Tad, lai pāri iet centri vai trešais numurs, kautkādam risinājumam ir jābūt.

     [+] [-]

, 2008-08-15 10:55, pirms 16 gadiem
vasara rakstīja: Trenere Maija ir ļoti laba trenere! Puse no lielās izlases ir viņas audzēknes! ko Jūs visi te ņemjaties, ka Kubliņa ir slikta? Padomājat, kā spēlē mūsu meitenes! Saspēles vadītājam pirmajā spēlē ir 9kļūdas! Tas ir normāli? labāk padomājat, kādas ir spēlētājas.. varbūt viņām ir nesaskaņas komandā un tādēļ viņas tā spēlē!

Ja trenere nebūtu vaiņiga, tad meitenes būtu uzvarējušas vismaz vienu spēli!
Un tās 9ņas kļūdas - tās ir treneru 9ņas kļūdas, nevis meiteņu...
Ja trenere, Maija Kubliņa, atļautos arī kādreiz sastāvā ņemt labus spēlētājus, ne tikai tos, kuri viņai patīk, tad arī būtu rezultāti!
Kā jau minēju iepriekšējā rakstā, tā pati Madara Saleniece, treneres Kubliņas audzēkne - viņa šo sezonu izlaida, nespēlēja HJBL, jo viņai bija muguras trauma...Bet nākot atpakaļ, pēc izlaistas sezonas, trenere Maija Kubliņa paņēma viņu izlasē, ne viņai fiziskā forma, nekas, bet galvenais, ka viņas audzēkne ir izlasē...Jums tas liekas normāli???

     [+] [-]

, 2008-08-15 12:18, pirms 16 gadiem
afroman rakstīja:Ja trenere, Maija Kubliņa, atļautos arī kādreiz sastāvā ņemt labus spēlētājus, ne tikai tos, kuri viņai patīk, tad arī būtu rezultāti!

un kuras tad ir mums Latvijā tās labās spēlētājas,kuras Kubliņa nepaņēma līdzi?Sastāvu jau nokomplektēja Nerips!!

     [+] [-]

, 2008-08-15 12:32, pirms 16 gadiem
afroman rakstīja: vasara rakstīja: Trenere Maija ir ļoti laba trenere! Puse no lielās izlases ir viņas audzēknes! ko Jūs visi te ņemjaties, ka Kubliņa ir slikta? Padomājat, kā spēlē mūsu meitenes! Saspēles vadītājam pirmajā spēlē ir 9kļūdas! Tas ir normāli? labāk padomājat, kādas ir spēlētājas.. varbūt viņām ir nesaskaņas komandā un tādēļ viņas tā spēlē!

Ja trenere nebūtu vaiņiga, tad meitenes būtu uzvarējušas vismaz vienu spēli!
Un tās 9ņas kļūdas - tās ir treneru 9ņas kļūdas, nevis meiteņu...
Ja trenere, Maija Kubliņa, atļautos arī kādreiz sastāvā ņemt labus spēlētājus, ne tikai tos, kuri viņai patīk, tad arī būtu rezultāti!
Kā jau minēju iepriekšējā rakstā, tā pati Madara Saleniece, treneres Kubliņas audzēkne - viņa šo sezonu izlaida, nespēlēja HJBL, jo viņai bija muguras trauma...Bet nākot atpakaļ, pēc izlaistas sezonas, trenere Maija Kubliņa paņēma viņu izlasē, ne viņai fiziskā forma, nekas, bet galvenais, ka viņas audzēkne ir izlasē...Jums tas liekas normāli???



ko tu te čīksti! Paskaties, kā Daiga pagāšgad izdarīja ar spēlētāju ņemšanu! Viņa pateica, ka vairāk uztuicās savējām, tādēļ neņem citas! nesaproti, ka galvenais treneris dara, ko grib! kaut vai visu komandu paņem savējo! padomā, kādas ir tiesības galvenajam trenerim un tad runā..

     [+] [-]

, 2008-08-15 13:49, pirms 16 gadiem
Daļēji Tev tainība. Galvenais dara, ko grib. Tikai Daigai un Maijai tie rezultāti ir pretēji. Šogad U16 75% bija jābūt Juglas meitenēm (apskaties LJBL tabulu un rezultātus 92 gadam). Taču Kubliņa jau neņems Daigas audzēknes. Stāsts par Lauru Ozoliņu ir vispār atsevišķa raksta vērts. Tātad - darīt viņa varēja kā vēlas, taču, ja nepaņēma labākās un izkrita uz B divīziju, tad ar sūd..nu koku pa muguru!!! Pa Latvijas basketbola gremdēšanu!!!
vasara rakstīja: ko tu te čīksti! Paskaties, kā Daiga pagāšgad izdarīja ar spēlētāju ņemšanu! Viņa pateica, ka vairāk uztuicās savējām, tādēļ neņem citas! nesaproti, ka galvenais treneris dara, ko grib! kaut vai visu komandu paņem savējo! padomā, kādas ir tiesības galvenajam trenerim un tad runā..

     [+] [-]

, 2008-08-15 14:28, pirms 16 gadiem
kas tad ir tās labākās??

ko tad paņemtu salenieces vietā?

  -1 [+] [-]

, 2008-08-15 15:03, pirms 16 gadiem
Tu saproti, ka Saleniece ir sezonu izlaidusi, viņa vairs nav tik laba kā bija!!!
Salenieces vietā 100% labākus sniegumus rādītu ANNA OZOLIŅA, 1993. gads, bet spēlē ļoti labi...

Arī Ilzi Teilāni, nelaiž laukumā, bet Ilzei Teilānei ir augums, kuru mūsu izlase varētu izmantot, bet to nedara.

     [+] [-]

, 2008-08-15 17:33, pirms 16 gadiem
afroman rakstīja: Tu saproti, ka Saleniece ir sezonu izlaidusi, viņa vairs nav tik laba kā bija!!!
Salenieces vietā 100% labākus sniegumus rādītu ANNA OZOLIŅA, 1993. gads, bet spēlē ļoti labi...

Arī Ilzi Teilāni, nelaiž laukumā, bet Ilzei Teilānei ir augums, kuru mūsu izlase varētu izmantot, bet to nedara.

Saleniecei vajadzeeja ieveerot saudziigo rezhiimu, bet kublina par to nelikaas ne zinis un lika vinai dariit visu ko paarejaas! nav briinums, ka vina vairs nav tik laba. bet vina veel atguus formu, un tad juus visi redzeesiet.
un annai ozolinai arii bija trauma, taa kaa vinu neviens nevareeja neviena vietaa panjemt!

     [+] [-]

, 2008-08-15 19:55, pirms 16 gadiem
Q rakstīja: Kad Epnere nogāja ar 5cām, viss pašķīda! 14 gadi tikai, a pēc diviem gadiem kad būtu viņas laiks, būs jāsitās pa B divīziju. POOR

P.S. epnere ir dzimusi 1993. gadā takā..

     [+] [-]

, 2008-08-16 14:54, pirms 16 gadiem
afroman rakstīja: Tu saproti, ka Saleniece ir sezonu izlaidusi, viņa vairs nav tik laba kā bija!!!
Salenieces vietā 100% labākus sniegumus rādītu ANNA OZOLIŅA, 1993. gads, bet spēlē ļoti labi...

Arī Ilzi Teilāni, nelaiž laukumā, bet Ilzei Teilānei ir augums, kuru mūsu izlase varētu izmantot, bet to nedara.




Stāsts par Lauru Ozoliņu ir vispār atsevišķa raksta vērts. (libau)

un kāds tad ir stāsts? - kā Laura aizgāja no TTP? Tas bija cūciski! Viņa to nepateica Maijai ! To zināja visa Latvija, izņemot Maiju! Kamēr Maijai pateica, ka jānāk uz sapulci par to, ka jaizlemj, vai Laura drīkst spēlēt vel šajā sezonā pie Juglas. Viņa nenāca uz treniņiem un trenere jautāja, kur viņa ir. Citām bija jāmelo.. Tas bija cūciski, kā Laura aizgāja.. un kauns nav Maijai..

Annai Ozoliņai ir trauma.

un? kas par to, ka Teilāne ir gara? kā viņu var izmantot? Viņu jebkurš var izgrūstīt! augums basketbolā nav tik svarīgs.. Paskaties uz Sabīni! Viņa ir īsa un ņem bumbas! vienīgais viņas trumpe : spēks! un Teilānein tāds nav.. viņai nav ko darīt zem groziem!

     [+] [-]

, 2008-08-25 22:30, pirms 16 gadiem
laikam labi nesagatavojām viņas