Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Galināri saka "Jā": Itālija pulcēs stiprāko sastāvu

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Galināri saka "Jā": Itālija pulcēs stiprāko sastāvu
Danilo Galināri
Foto: www.fibaeurope.com

Itālijas vīriešu basketbola valstsvienības un "Montepaschi Siena" galvenais treneris Simone Pjanidžāni apstiprinājis, ka Eiropas čempionāta finālturnīrā izlasei solījies palīdzēt "Denver Nuggets" uzbrucējs Danilo Gallināri. Itālija B grupā Šauļos sacentīsies ar Latviju, Vāciju, Franciju, Serbiju un Izraēlu.

Muguras un citu savainojumu dēļ Galināri nevarēja valstsvienībai palīdzēt iepriekšējos gados, taču tagad 22 gadus vecais spēlētājs ir gatavs pastiprināt “Squadra Azzurra” rindas.

NBA karjeru sācis “New York Knicks” sastāvā, Galināri gada sākumā tika aizmainīts uz Kolorado klubu “Denver Nuggets”, vidēji spēlē gūstot 15,9 punktus un izcīnot 4,8 atlēkušās bumbas.

Arī pārējām itāliešu zvaigznēm Ziemeļamerikā veicas labi. “Toronto Raptors” spēka uzbrucējs Andrea Barnjāni vidēji spēlē vāc 22,1 punktu un 5,6 bumbas zem groziem, bet Marko Belinelli “New Orleans Hornets” sastāvā katrā spēlē laukumā redzams 24,7 minūtes un guvis 10,2 punktus, taču martu sācis ar vidēji 14,2 savāktiem punktiem sešās spēlēs.

Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā Latvija ar Itāliju tikās divas reizes. “Arēnā Rīga” pārāki bija Ainara Bagatska vīri, kuri finišēja ar bilanci 3-5. Savā laukumā Itālija revanšējās.

Svētdien Milānā notiks Itālijas basketbola līgas Visu Zvaigžņu spēle, kurā Pjanidžāni trenētā Itālija sacentīsies ar leģendārā amerikāņa, pašreiz “Armani Jeans Milano” stūrmaņa Dena Pītersona vadīto leģionāru izlasi. Jāpiebilst, ka “Montepaschi Siena” ir iekļuvusi Eirolīgas ceturtdaļfinālā.

Izmantotie resursi:
FIBA Europe

 +11 [+] [-]

, 2011-03-13 00:43, pirms 13 gadiem
PF- Barnjāni
SF- Galinārī
SG- belinelli
Vairāk nekā nopietns trio
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-13 01:00, pirms 13 gadiem
Ja mēsnovācam labāko sastāvu ar viņiem varēsim cīnīties,jo pēc kvalifikācijas turnīra bija redzams,ka parējie basketbolisti viņiem nav diez ko spēcīgi.

  -4 [+] [-]

, 2011-03-13 01:31, pirms 13 gadiem
Nu latviiesiem gan jau bus ka parasti tagad vai nekad?? gan jau ka nekad

  +4 [+] [-]

, 2011-03-13 02:06, pirms 13 gadiem
njaa Kambalu un Andri tiesaam gribeetu redzeet izlasee. cereesim

     [+] [-]

, 2011-03-13 02:10, pirms 13 gadiem
p.s. Belinelli paveerojot Hornetos ... vinjs izskataas svaks atgaadina jauninjo kas iisti nezin ko dariit kad bumbu dabuj peedeejaa speelee labi sim uzkrita 21 pts. bet taa statistika zema speelee standarts 5-16 , 6-14 utt. bet nu Lv kad speeleeja izskatijaas labaaks (vareeja redzeet kad staavu augstaaks speeleetaajs)

  +1 [+] [-]

, 2011-03-13 09:02, pirms 13 gadiem
Baigais pārsteigums,šajā EČ izspēlē ceļa zīmes uz OS tā kā visām izlasēm spēlēs visi labākie,kuriem netraucēs traumas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-03-13 10:44, pirms 13 gadiem
Viss atkarīgs no ķīmijas, nekas neuzvaramas viņi nav. Barnjani ir grūti segt zem groziem, bet Gallinari mums pat īsti nebūtu, ko likt pretī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-13 11:39, pirms 13 gadiem
Uzbrukumā šie bāleliņi ir izcili, bet aizsardzībā ir totālas nulles. Kāds ir pavērojis Barnjānī aizsardzību NBA spēļu laikā (1vs 1)? Tas pats ir ar Belinelli un Gallinari...

  -1 [+] [-]

, 2011-03-13 13:14, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: tas trio var iebraukt tik dziļi ārpus labākajiem, ka nemaz nebrīnīšos, tad kāpēc?
1) Barnjānī, Belijs dabūja pa kaklu no Lavijas izlases-2 ! tas notika te pat vien arēnā, lai arī ar tikai +1, tomēr uzvara paliek un ir uzvara, pie tam, viens no iemesliem ,kādēļ izdevās to paveikt- bija abu līderi neitralizācija- jau iepriekš manis pieminētie nba brieži,kas attiecīgi iemeta 18 un 14 pts, bet noteikti ,ka izmeta kārtējo fantastisko metienu skaitu, varbūt līdz pat 25 metieniem?neesmu redzējis statistikas ailes, bet to var secināt pēc metieniem,ko izdara nba spēlēs.
2) Barnjānī spēlē visu varenajos Raptoros! nosaukšu viņu starting line, kas ir samērā iespaidīgs-
J. Johnson F
E. Davis F
A. Bargnani C
D. DeRozan G
J. Calderon G - nu ko , nav slikts vai ne? tādi monstri, bet uzvaru skaits vien ir 18, bet zaudes ir 47 , pie tam, Barnjānī ir riktīgs metējs, un viņam nerūp cik met, ka tik izmest, tad pēdējā spēlē pret Paceriem- A. Bargnani C 30:56 1-13 0-6 6-8- 8pts vien Barbosa izvelk uzvaru!!
Tas pats Belinelli ir īsts shooters, ja ir, tad ir lieliski, ja nav, tad shooting turpinās visu spēli, ne velti sākumā minēju LV izlases spēli, daudzi iespējams to redzēja klātienē! un pārliecinājās, kas tie par ērgļiem.
Galinārī ir cerīgs vecis, puslīdz stabils,cik skatījos NYK spēles, žēl,ka aizsūtīja uz Denveru bet kā ir tā ir.
Neteiktu,ka Itāļi tagad būtu baigie ērgļi,kas būtu neuzvarāmi, LV paņemtu viņus ar K.V., K.J., J.B., G.J,. Kambalu un AB no beņķa nāktu
LV vairāk nekā nopietns piecnieks ,plus 6players?
Kopš kura laika Raptors sastāvs ir iespaidīgs?! Vieni vienīgi ielāpi salīdzinot ar to sastāvu (veselo), kas bija sezonas sākumā. Acīmredzot, tu ļoti maz saproti basketbolu, ja jau šādi vari kļūdīties.

Barnjani vidēji gūst 22 punktus un garajiem viņš ir jāsedz arī pie 3p līnijas, es labāk skatītos uz šiem aspektiem nevis pēdējo spēli. LV pret viņu klājās smagi visās spēlēs, par kkādu neitralizāciju te runāt ir grūti. Kas mums palīdzēja uzvarēt bija Belinelli neprecizitāte, lūk šis puisis meta un meta un visu laiku garām. Barnjani viens nebija vilcējs. Bet tagad ar Galināri viņiem būs arī trešais kapātājs.

Prasta loģika - iesaku tev to pielietot biežāk.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-13 13:28, pirms 13 gadiem
bandzja rakstīja: Uzbrukumā šie bāleliņi ir izcili, bet aizsardzībā ir totālas nulles. Kāds ir pavērojis Barnjānī aizsardzību NBA spēļu laikā (1vs 1)? Tas pats ir ar Belinelli un Gallinari...
Galinari jau nu nav slikts aizsardzībā! Šogad vienkārši amerikā ir atvēries. Krietni pielicis vairākos aspektos, un vairs nav bīstams tikai aiz līnijas.
Barjāni gan var izģērbt katrs, kas garāks pa 2 metri!

  +3 [+] [-]

, 2011-03-13 14:53, pirms 13 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: Viss atkarīgs no ķīmijas, nekas neuzvaramas viņi nav. Barnjani ir grūti segt zem groziem, bet Gallinari mums pat īsti nebūtu, ko likt pretī.
Labi mees nevaram nosegt Galinaarii un Barjani, bet Ko Barjani un Galinaarii var likt pretii Kambim taadaa masa un veel ar elkoņiem psiholoģiski iespaidos speleetaajus!