Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Priekškvalifikāciju vīriešu izlasei rīkos burbulī, Latvija plāno pieteikties

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Priekškvalifikāciju vīriešu izlasei rīkos burbulī, Latvija plāno pieteikties
Latvijas basketbola izlase. Foto: FIBA

''FIBA Europe'' valde lēmusi, ka 2023. gada Pasaules kausa priekškvalifikācija tiks organizēta burbuļos no 12. līdz 18. augustam. Latvijas Basketbola savienības (LBS) ģenerālsekretārs Kaspars Cipruss sarunā ar portālu ''Sportacentrs.com'' apstiprināja, ka Latvija pieteiksies savas grupas uzņemšanā.

28. aprīlī Berlīnē Latvijas vīriešu basketbola izlase tika ielozēta 2023. gada Pasaules kausa priekškvalifikācijas D grupā ar Rumānijas un Baltkrievijas valstsvienībām.

Pēc izlozes jaunieceltais izlases galvenais treneris Luka Banki pauda, ka nevienu pretinieku nedrīkstot nenovērtēt. Pagaidām nav zināms, kad valstsvienība varētu pulcēties uz pirmajiem treniņiem, tāpat nav izvēlēti galvenā trenera asistenti.

''FIBA Europe'' valde lēmusi, ka priekškvalifikācijas spēles no 12. - 18. augustam tiks rīkotas burbuļos. Sarunā ar portālu ''Sportacentrs.com'' Latvija Basketbola savienības (LBS) ģenerālsekretārs Kaspars Cipruss apliecināja, ka Latvija pieteiksies organizēt savas grupas sabraukumu un ir liela iespēja, ka tieši Latvijai tiks piešķirta savas apakšgrupas spēļu rīkošana.

Latvija Covid-19 laikā noorganizējusi divus sieviešu izlases burbuļus un vienu vīriešu, kā arī šovasar organizēs U-19 jauniešu Pasaules kausa izcīņu.

Izmantotie resursi:
FIBA Europe Board approves alternative format...

     [+] [-]

, 2021-05-12 15:57, pirms 3 gadiem
Uz burbuļu organizēšanu mēs esam nadzīgi