Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

ASV aizbēg otrajā ceturtdaļā un pirmajā pārbaudes spēlē pārspēj Kanādu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

ASV aizbēg otrajā ceturtdaļā un pirmajā pārbaudes spēlē pārspēj Kanādu
Lebrons Džeimss ar komandas biedriem. Foto: AP/Scanpix

Naktī uz ceturtdienu uzvaru pirmajā pārbaudes spēlē pirms Parīzes olimpiskajām spēlēm svinēja ASV izlase, kas, otrajā ceturtdaļā uzvarot ar 15 punktu pārsvaru, ar 86:72 pieveica Kanādu. 13 punkti Entonijam Edvardsam, bet 12 - Stefenam Karijam.

Naktī uz ceturtdienu pirmo pārbaudes spēli pirms Parīzes olimpisko spēļu turnīra aizvadīja ASV, kas ar 86:72 pieveica citu turnīra dalībnieci Kanādu.

Pamatsastāvā devās tādi spēlētāji kā Devins Bukers, Lebrons Džeimss, Džoels Embīds, Stefens Karijs un Drū Holidejs, kam pretī tika likts Ārdžejs Berets, Dilons Brukss, Dvaits Pauels, Šejs Gildžess-Aleksandrs un Džamals Marejs.

Pirmo ceturtdaļu labāk aizvadīja kanādieši, iegūstot septiņu punktu pārsvaru, taču otrajā laukumā jau dominēja mājinieki, kas ne tikai sadeldēja starpību, bet arī nonāca vadībā ar astoņiem punktiem. Atlikušajā spēles daļā pārsvaru izdevās palielināt virs desmit punktiem.

ASV sastāvā pieteikti spēlei bija arī tādi basketbolisti kā Naidžels Heizs-Deiviss, Lengstons Galovejs un Micahs Poters. Laukumā nedevās Kevins Durents un Deriks Vaits, kurš izlasē ieņēmis Kavai Lenarda vietu. Par rezultatīvāko ar 13 punktiem kļuva Entonijs Edvardss, 12 punkti Stefenam Karijam, 11 Drū Holidejam, bet ''double-double'' Entonijam Deivisam (desmit punkti, 11 bumbas zem groziem).

Kanādas izlasē pie minūtēm tika visi pieteiktie basketbolisti. Neviens no tiem gan nespēlēja vairāk par 19 minūtēm. Par rezultatīvāko ar 12 punktiem kļuva Ārdžejs Berets, bet Bruksam ar Gildžesu-Aleksandru desmit gūtie punkti.

ASV Parīzes olimpisko spēļu grupā cīnīsies pret Serbijas, Puertoriko un Dienvidsudānas izlasēm, bet Kanāda - pret Grieķiju, Austrāliju un Spāniju.

     [+] [-]

, 2024-07-11 10:20, pirms 2 mēnešiem
Skudrenieks noplosījās !

     [+] [-]

, 2024-07-11 11:50, pirms 2 mēnešiem
Embīds tāds klauns

     [+] [-]

, 2024-07-11 12:46, pirms 2 mēnešiem
CAN laba grupa. Betvm CAN tiks.

     [+] [-]

, 2024-07-11 18:24, pirms 2 mēnešiem
Pēdējā video Lebrons, saņemot bumbu uz sodiņa, pirmo driblu ap centra līniju uztaisa LOL