Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Gazols un Kiriļenko apstiprina dalību "EuroBasket 2011"

Andrejs Siliņš

Gazols un Kiriļenko apstiprina dalību "EuroBasket 2011"
Pau Gazols
Foto: FIBA Europe

Krievijas un Spānijas basketbola valstsvienībām gaidāmajā Eiropas čempionātā, kas rudens ieskaņā notiks Lietuvā, palīdzēs komandu lielākās zvaigznes - krieviem solījis palīdzēt Jūtas "Jazz" uzbrucējs Andrejs Kiriļenko, bet spāņu vienībā ierindā gatavojas būt Losandželosas "Lakers" centrs Pau Gazols.

Dažādu savainojumu dēļ Kiriļenko Jūtas rindās nespēlēja pēdējās desmit sezonas spēles, taču tagad jau basketbolists jūtas optimistisks un sola doties palīgā 2007. gada Eiropas čempionei. "Jūtos labi. Biju tuvu tam, lai atgrieztos, jau sezonas beigās, bet, kā zināms, mūsu sezona beidzās priekšlaicīgi." Šajā vasarā Kiriļenko plāno pavadīt laiku dzimtajā Krievijā un āri okeānam nedoties līdz pat augustam.

Krievija Eiropas čempionātā spēlēs D apakšgrupā pret Ukrainas, Bulgārijas, Gruzijas, Beļģijas un Slovēnijas vienībām. Spēles norisināsies Klaipēdā uzceltajā "Švyturio" arēnā, kas tika atvērta tikai aprīlī. Hallē ir sēdvietas 5486 līdzjutējiem.

Tikmēr "Lakers" spēka uzbrucējs Pau Gazols atklājis vasaras plānus, kuros ietilpst palīdzība Spānijas izlasei kvalificēties 2012. gada olimpiskajām spēlēm Londonā. Iepriekšējās divas vasaras Gazols atpūtās no starta izlasē, to skaidrojot ar vēlmi atpūsties no garajām sezonām ar "Lakers". Šogad sezona beidzās ātrāk,nekā gaidīts, un tas Gazolam lika pārdomāt. "Mani lēmumi pēdējos gados bija balstīti uz vēlēšanos atpūstos. Tagad man būs daudz vairāk laika to izdarīt jau ātrāk un atkal palīdzēt izlasei."

Spānija Eiropas čempionātā spēlēs A apakšgrupā pret Poliju, Lielbritāniju, Lietuvu, Turciju un kvalifikācijas turnīra veiksminieci. Mači norisināsies Paņevežā, "Cido" arēnā, kur sēdvietas 5656 līdzjutējiem.

Izmantotie resursi:
LOS ANGELES Sports Teams, Scores, Stats, News,...
Salt Lake Tribune

  +6 [+] [-]

, 2011-05-11 18:36, pirms 13 gadiem
Vai ta Kirilenko nedabuja ASV pilsonibu?

     [+] [-]

, 2011-05-11 19:07, pirms 13 gadiem
pilars rakstīja: Vai ta Kirilenko nedabuja ASV pilsonibu?
Nu un doma ka tagad viņš spēlēs ASV Izlase?Netēlo muļķi....

  +1 [+] [-]

, 2011-05-11 19:11, pirms 13 gadiem
pilars rakstīja: Vai ta Kirilenko nedabuja ASV pilsonibu?
ir tāda lieta kā dubultpilsonība

  +6 [+] [-]

, 2011-05-11 19:19, pirms 13 gadiem
pilars rakstīja: Vai ta Kirilenko nedabuja ASV pilsonibu?
vins jau to pilsonibu nema ar merki velak dabut asv pensiju nevis parstavet asv izlasi
Slēpts komentārs: nopirktais suns

  +1 [+] [-]

, 2011-05-11 20:04, pirms 13 gadiem
nopirktais suns rakstīja: Ja nezina ká ir tad labaak neraksta, vnk riebjas shie stulbie komentaari, ar galvu padomaajiet tacu vienreiz. Káds te sakars ar kaadu meerki vins neema pilsoniibu, pastaav likumi kurus paarkaapt nevar, piemeeram, ja tev ir ASV pilsoniiba, nesaku par sho gadiijumu jo preciizi nezinu kaa tur bija , tad speeleet citas vaslts nacionaalajaa izlasee nevar. punkts.
tu saki citiem ka ja precīzi nezin , tad labāk lai neraksta..... pats te kaut ko mēģini ieskaidrot kaut gan precīzi nezini par šo gadījumu

  +3 [+] [-]

, 2011-05-11 20:17, pirms 13 gadiem
Nu, cerams, ka Gazolam Eiropas čempī ies labāk kā NBA izslēgšanas spēlēs. Pavisam blāvu sniegumu rādīja....

  +3 [+] [-]

, 2011-05-11 20:21, pirms 13 gadiem
lemon83 rakstīja: Nu un doma ka tagad viņš spēlēs ASV Izlase?Netēlo muļķi....
nezinaju, ka uzdot jautajumu tas ir tas pats kas telot mulki! zel ka esi ta audzinats!

  -2 [+] [-]

, 2011-05-11 20:28, pirms 13 gadiem
PB41 rakstīja: tu saki citiem ka ja precīzi nezin , tad labāk lai neraksta..... pats te kaut ko mēģini ieskaidrot kaut gan precīzi nezini par šo gadījumu
Bet arii pasaku ka sho gadiijumu ar Kirilenko nezinu, taapeec nerakstu nekaadus idiotismus. Un tieshi kuraa vietaa es meeginaaju kaut ko te ieskaidrot? Es pateicu visiem zinaamu patiesiibu par speeleeshanu izlasee.
un tavs komentaars arii ir psihologiski advanceets, piedod, ja tevi aizskaaru, bet saku, ko domaaju.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-11 20:57, pirms 13 gadiem
nopirktais suns rakstīja: Bet arii pasaku ka sho gadiijumu ar Kirilenko nezinu, taapeec nerakstu nekaadus idiotismus. Un tieshi kuraa vietaa es meeginaaju kaut ko te ieskaidrot? Es pateicu visiem zinaamu patiesiibu par speeleeshanu izlasee.
un tavs komentaars arii ir psihologiski advanceets, piedod, ja tevi aizskaaru, bet saku, ko domaaju.
Ir tāda lieta kā sporta pilsonība, t.i., ja esi sācis pārstāvēt 1 valsti, tad citas izlases pārstāvēt nevari. Protams, ir arī izņēmumi hokejā, piemēram, ja 5 sezonas pēc kārtas nospēlē vietējā čempionātā, tad vari pretendēt uz sporta pilsonības maiņu. Arī futbolā bija noteikumi, kas U- izlašu spēlētājiem (t.i., tiem, kas nav spēlējuši valsts nacionālajā izlasē) ļāva vēlāk pārstāvēt citu valsti.

     [+] [-]

, 2011-05-12 01:24, pirms 13 gadiem
extremists rakstīja: vins jau to pilsonibu nema ar merki velak dabut asv pensiju nevis parstavet asv izlasi
fyi - asv nav nekāda vācija (kā znaroka gadījumā), amerikā pensija ir jākrāj pašam

  +1 [+] [-]

, 2011-05-12 13:19, pirms 13 gadiem
nopirktais suns rakstīja: Ja nezina ká ir tad labaak neraksta, vnk riebjas shie stulbie komentaari, ar galvu padomaajiet tacu vienreiz. Káds te sakars ar kaadu meerki vins neema pilsoniibu, pastaav likumi kurus paarkaapt nevar, piemeeram, ja tev ir ASV pilsoniiba, nesaku par sho gadiijumu jo preciizi nezinu kaa tur bija, tad speeleet citas vaslts nacionaalajaa izlasee nevar. punkts.
nu ja tu nezini tad neizsaki pieņemumus > aprāvies pie sava komentāra