Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Lietuvas izlase pārbaudes spēlē pārliecinoši sagrauj Libānu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Lietuvas izlase pārbaudes spēlē pārliecinoši sagrauj Libānu
Kazis Maksvītis. Foto: Basketnews.lt/BNS

Šodien Lietuvas basketbola izlase pirmajā pārbaudes spēlē, gatavojoties Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijai, pārliecinoši ar 100:71 apspēlēja Libānas valstsvienību.

Gatavojoties Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram, šodien pirmo pārbaudes spēli aizvadīja Lietuvas izlase, kas savā laukumā pārliecinoši pārspēja Libānu (100:71). 13 punktu pārsvars tika iekrāts pirmajā puslaikā, kas krietni tika palielināts otrajā puslaikā.

Par rezultatīvāko kļuva Ažuols Tubelis, kurš gandrīz 20 minūšu laikā guva 18 punktus. Libānas izlases rindās 20 punktus guva Seržio El Darviks, bet karjeras laikā NBA spēlējošais Omars Spelmens iemeta 14 punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas zem groziem.

Gan Lietuva, gan Libāna cīnīsies olimpiskajās kvalifikācijās. Lietuva spēlēs Puertoriko, kur par vienīgo ceļazīmi spēkosies pret Meksikas, Kotdivuāras, Itālijas, Puertoriko un Bahreinas izlasēm, bet Libāna spēlēs Spānijā, kur bez mājinieces Spānijas par ceļazīmi cīnīsies arī Angola, Somija, Polija un Bahamu salas.

Viena no kvalifikācijām noritēs Rīgā, kur bez Latvijas par ceļazīmi cīnīsies Gruzijas, Filipīnas, Melnkalnes, Brazīlijas un Kotdivuāras izlases.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ltu_basketball