Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Edvardss uzskata, ka joprojām ir pirmā uzbrukuma opcija ASV izlasē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Edvardss uzskata, ka joprojām ir pirmā uzbrukuma opcija ASV izlasē
Entonijs Edvardss. Foto: FIBA

Minesotas ''Timberwolves'' līderis Entonijs Edvardss, kurš 2023. gadā bija arī ASV izlases vadošais spēlētājs, uzskata, ka līdzvērtīgi loma viņam jāturpina spēlēt valstsvienībā olimpiskajās spēlēs.

ASV basketbola izlase turpina gatavoties Parīzes olimpisko spēļu turnīram. Viens no spēlētājiem, Entonijs Edvardss, bija viens no valstsvienības vadošajiem spēlētājiem 2023. gada Pasaules kausā, kurā tika ieņemta ceturtā vieta. Tajā viņš bija ASV rezultatīvākais basketbolists ar 18.9 punktiem spēlē.

Lai arī ASV sastāvs Parīzes spēlēm ir krietni zvaigžņotāks, jo tajā ir tādu spēlētāju kā Lebrona Džeimsa, Kevina Durenta, Stefena Karija, Džoela Embīda un citu vārdi, Edvardss joprojām uzskata, ka ir pirmā uzbrukuma opcija. ''Jūs varat domāt citādāk, taču ne es. Iešu laukumā un spēlēšu savu spēli. Metīšu savus metienus, spēlēšu aizsardzībā. Manuprāt, viņiem ir jāprot iederēties, spēlējot man blakus.''

Parīzes olimpisko spēļu turnīrā ASV spēlēs vienā grupā ar Serbijas, Dienvidsudānas un Puertoriko komandām. Vēl olimpisko spēļu turnīrā piedalīsies Spānijas, Grieķijas, Vācijas, Japānas, Austrālijas, Francijas, Kanādas un Brazīlijas valstsvienības.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/olympics/baske...

  -2 [+] [-]

, 2024-07-08 19:05, pirms 3 mēnešiem
Lebronai, Kevinai un Stefānijai jāsaprot, ka nav vairs WNBA un jāciena konkrētu mello.

     [+] [-]

, 2024-07-08 21:38, pirms 3 mēnešiem
SKUDRA pári visam ! Džordana otrā inkarnācija !

     [+] [-]

, 2024-07-08 22:27, pirms 3 mēnešiem
Ko viņš var savā karjerā likt pretīm, kas to atspēko?
PK medaļu? NBA gredzenu?
Būtu stāvējis klusu un grauzis dēļus, treniņos atsēdinājis visus

     [+] [-]

, 2024-07-08 23:30, pirms 3 mēnešiem
ironiski, ka Lebrons nevienā USA komandas sastāvā nav bijis pirmā opcija.
Vienmēr priekšā bija kāds cits.
Visizteiktāk tas bija tajā gadā, kad izlasē atgriezās Kobe, lai izvilktu USA no viso to zaudējumu bedres pasaules lielākajos sporta forumos.
Un izvilka.

     [+] [-]

, 2024-07-09 08:56, pirms 3 mēnešiem
Kobe nevis atgriezās izlasē, bet tas bija burtiski pirmais turnīrs, kurā viņš spēlē.

     [+] [-]

, 2024-07-09 09:30, pirms 3 mēnešiem
Būsim godīgi, tīri sportiski Edvards ir lielākā NBA zvaigzne pašlaik. Pērējie ir savas karjeras norietā vai nav tik labi kā Ant-man.

     [+] [-]

, 2024-07-09 11:53, pirms 3 mēnešiem
Janoss1989 rakstīja: Būsim godīgi, tīri sportiski Edvards ir lielākā NBA zvaigzne pašlaik. Pērējie ir savas karjeras norietā vai nav tik labi kā Ant-man.
Būsim vēl godīgāki, tas ir atpakaļmetiens uz 92. gadu. Kad MJ bija izlasē kā "jauniņai" un apkāt viņam bija kaudze ar līgas veterāniem, kas jau ir zvaigznes un nākotne sleģendas. Edvards tagad mēģina izspēlēt un medijos uzburt kko līdzīgu.
Tikai sīkums, tāds, ka Edvards šobrīd nav nekas uz NBA vai pasaules kartes, bet MJ 92. gadā bija jau čempions un līgas 'labākais spēlētājs', pasaules basketbola seja utt.