Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Žagaram pozitīvs tests, nav skaidrs, vai pievienosies izlasei

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Žagaram pozitīvs tests, nav skaidrs, vai pievienosies izlasei
Artūrs Žagars Latvijas izlases kreklā. Foto: FIBA

Spilgtu sezonu aizvadošajam Latvijas izlases aizsargam Artūram Žagaram Lietuvā uzrādīts pozitīvs PCR tests, kā rezultātā basketbolists vēl nav pievienojies valstsvienībai. Pašlaik nav skaidrības, vai Žagars izlasei vispār pievienosies novembra spēļu logā.

"Šobrīd mums ir jāsagaida, kad viņam būs negatīvs PCR testa rezultāts, tad varēsim spert kādus tālākus soļus un domāt par viņa pievienošanos izlasei," preses konferencē teica Latvijas izlases galvenais treneris Luka Banki.

Žagaram pozitīvs tests uzrādīts Lietuvā. Sestdien aizsargs nepiedalījās ''Nevežis'' zaudējumā pret Paņevēžas ''Lietkabelis'' basketbolistiem.

Septiņās Lietuvas čempionāta (LKL) spēlēs 22 gadus vecais Žagars atzīmējies ar 14,9 punktiem, 2,4 atlēkušajām bumbām un 3,6 rezultatīvām piespēlēm. Talantīgais latvietis ir Ķēdaiņu ''Nevežis'' rezultatīvākais basketbolists un piektais rezultatīvākais visā čempionātā.

Pavisam nesen Žagars arī aizvadīja savu līdz šim rezultatīvāko spēli pieaugušo basketbolā, Karaļa Mindauga kausa izcīņas mačā Riharda Kuksika pārstāvētās ''Pieno Zvaigzdes'' grozā saberot 32 punktus un pārtverot septiņas bumbas.

Latvijas valstsvienība 2023. gada FIBA Pasaules kausa kvalifikācijas ietvaros 11. novembrī aizvadīs izbraukuma spēli Grieķijā, bet 14. novembrī Rīgā uzņems Lielbritāniju.

     [+] [-]

, 2022-11-07 21:37, pirms 2 gadiem
Es ceru ka būs drīz negatīvs

     [+] [-]

, 2022-11-07 21:37, pirms 2 gadiem
Jo es viņam vietu sastāvā redzu

     [+] [-]

, 2022-11-07 21:41, pirms 2 gadiem
It kā klubā bija labs, bet izlasē, tā līdz galam nav izšāvis. Nezinu vai liels zaudējums izlasei. Konkrētāk, vairāk nesaprotu vairāk par Kurucu, itkā jau traumēts bet izlases kandidāts, ir reālas cerības uz viņu?

     [+] [-]

, 2022-11-07 21:50, pirms 2 gadiem
vozā rakstīja: It kā klubā bija labs, bet izlasē, tā līdz galam nav izšāvis. Nezinu vai liels zaudējums izlasei. Konkrētāk, vairāk nesaprotu vairāk par Kurucu, itkā jau traumēts bet izlases kandidāts, ir reālas cerības uz viņu?
cik saprotu - muskuļa plīsums, kas varētu prasīt apmēram četras nedēļas, bet iespējams, ka kļūdos ar šo info.

     [+] [-]

, 2022-11-07 22:18, pirms 2 gadiem
Saspēlnieku vidū neredzēta konkurence. Izlasē sevi labi pierādījis Leimanis, pamatvērtība Strēlnieks. Zoriks gan pašlaik nav formā, bet līdz šim bija labs. Žagars bija ieskrējies. Ja netiks, būtu žēl.

     [+] [-]

, 2022-11-07 22:24, pirms 2 gadiem
Marcello92 rakstīja: Saspēlnieku vidū neredzēta konkurence. Izlasē sevi labi pierādījis Leimanis, pamatvērtība Strēlnieks. Zoriks gan pašlaik nav formā, bet līdz šim bija labs. Žagars bija ieskrējies. Ja netiks, būtu žēl.
Par pirmajiem neuztraucaties it kā ir kam spēlēt, bet vairāk uztraukums par 3 numuru, reāli Kurucs diez vai varēs spēlēt, Timma neskaidrs cik lielu pienesumu čalis var dot, un Ate neteiktu, ka labā formā.

  -1 [+] [-]

, 2022-11-07 22:40, pirms 2 gadiem
nav liels zaudējums

     [+] [-]

, 2022-11-08 01:09, pirms 2 gadiem
Tiešām vēl notiek ņemšanās ar kovid*uiņu...???!!!!