Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Braunlī: ''Mums vēl šajā turnīrā ir kas paveicams''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Braunlī: ''Mums vēl šajā turnīrā ir kas paveicams''
Džastins Braunlī (no labās). Foto: FIBA

LETA. Filipīnu basketbola izlase uz Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru Rīgā ieradusies ar lieliem mērķiem, pēc uzvaras atzina uzbrucējs Džastins Braunlī.

Jau ziņots, ka Filipīnu izlase savā turnīra pirmajā mačā ar 89:80 uzvarēja turnīra mājinieci Latviju.

"Sajūtas ir labas, taču tas nesniedz īstu gandarījumu, jo esam izsalkuši. Mums vēl šajā turnīrā ir kas paveicams. Esam pārliecināti un dodamies uz priekšu," sarunā ar žurnālistiem stāstīja Braunlī.

Latvijas izlase pirmajā turnīra spēlē otrdien ar 83:55 pieveica Gruziju, kas būs Filipīnu pretiniece ceturtdienas mačā.

"Iespējams, pretinieki bija vairāk noguruši. Treneriem bija labs spēles plāns - pēc iespējas vairāk nelaist pretiniekus soda laukumā. Ikreiz, kad viņi centās izdarīt metienus, bijām klāt," teica Braunlī.

"Arī Gruzija ir laba komanda, turklāt viņiem būs viena brīvdiena pa vidu. Cerams, ka būsim pietiekami atjaunojušies," par gaidāmo maču teica Braunlī.

Tāpat Braunlī uzteica izlases galvenā trenera Tima Kouna ieguldījumu komandas un arī visa Filipīnu basketbola attīstībā.

"Treneris mums uzticas un ievieš savu sistēmu - trīsstūra uzbrukumu. Viņš ir ļoti inteliģents, stiprinot basketbola pamatus Filipīnās," pauda Braunlī.

Grupas divas labākās komandas sestdien pusfinālā spēlēs ar divām no otras grupas (Brazīlija, Melnkalne un Kamerūna) labākajām komandām. Pusfināla maču uzvarētāji svētdien cīnīsies par vienīgo ceļazīmi uz Parīzi.

Izmantotie resursi:
LETA