Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Šiliņam desmit punkti un izbraukuma uzvara Eiropas kausā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šiliņam desmit punkti un izbraukuma uzvara Eiropas kausā
Kārlis Šiliņš cīņā zem groza. Foto: FIBA

Šovakar FIBA Eiropas kausā trešo uzvaru piecās spēlēs izcīnīja "Gottingen", kas viesos ar 101:75 pārspēja Botevgradas "Balkan". Vācijas kluba panākumu ar desmit punktiem kaldināja Kārlis Šiliņš.

Kārlis Šiliņš Bulgārijā laukumā pavadīja 17:20 minūtes, kuru laikā iemeta desmit punktus (1p – 3/5, 2p – 2/5, 3p – 1/2), izcīnīja divas atlēkušās bumbas, divas reizes kļūdījās un divas reizes pārkāpa noteikumus. Šiliņš dueli pabeidza ar +/- rādītāju +15.

K grupas kopvērtējumā "Gottingen" bilance ir 3-2. Priekšā atrodas "Bilbao" (3-1) un "Porto" (3-1), kas šovakar aizvadīs savstarpējo spēli. Basku klubs ar uzvaru kvalificēsies ceturtdaļfinālam, kamēr Portu šādas iespējas šovakar nav.

6. februārī Šiliņa komanda viesosies pie "Porto", noslēdzot grupu turnīru un sadalot ceļazīmi uz nākamo kārtu. Pirmajā tikšanās reizē bija vajadzīgs pagarinājums, portugāļiem viesos uzvarot ar 87:81.