Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Aris" atsakās no Huana Diksona

"Aris" atsakās no Huana Diksona
Huans Diksons
Foto: arisbc.gr

73 : 67

Aris - Zadar

Grieķijas basketbola klubs Saloniku "Aris" paziņojis par sadarbības pārtraukšanu ar amerikāņu aizsargu Huanu Diksonu. Ar NBA pieredzi bagātais Diksons Grieķijā pavadīja divus mēnešus.

"Aris" kluba mājaslapā ievietota informācija, kurā norādīts par sadarbības pārtraukšanu ar Huanu Diksonu. "Aris" klubs izteicis pateicību par Diksona pavadīto laiku komandā, kā arī novēlējis veiksmi turpmākajā karjerā, nepaskaidrojot līguma pārtraukšanas iemeslus. Acīmredzot Diksons ticis atskaitīts komandas neapmierinošā snieguma dēļ - Grieķijas čempionātā "Aris" ieņem dalītu sesto vietu ar četrām uzvarām deviņās spēlēs. Savukārt ULEB Eiropas kausā "Aris" spēlējuši veiksmīgi - C grupā divas spēles līdz grupu turnīra beigām pirmā vieta ar trīs uzvarām un vienu zaudējumu.

Četrās spēlēs Eiropas kausā Diksons vidēji guva 14,3 punktus, izcīnīja 4,3 atlēkušās bumbas un atdeva 2,8 rezultatīvas piespēles, bet septiņās Grieķijas līgas spēlēs - 11,6 punkti, 1,9 atlēkušās bumbas un 1,7 rezultatīvas piespēles. 31 gadus vecais Huans Diksons pirms šīs sezonas septiņus gadus bija pavadījis NBA. 436 spēlēs NBA viņam vidēji mačā gūti 8,4 punkti un 1,9 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
arisbc.gr