Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Partizan'' savās mājās apspēlē Madrides ''Real''

''Partizan'' savās mājās apspēlē Madrides ''Real''
Kvintons Hoslijs pret Milenko Tepiču
Foto: AP

Serbu klubs Belgrades ''Partizan'' šovakar savā laukumā D apakšgrupas spēlē sīvā cīņā pārspēja Madrides ''Real'' ar rezultātu 81:77.

Spēles sākums izvērtās līdzīgs, bet ceturdaļas vidū ''Partizan veica izrāvienu 10:0, izvirzoties vadībā ar 17:7. ''Real'' izdevās apturēt šo spurtu, kā rezultātā pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar 21:13 Belgradas kluba labā. Otrajā ceturtdaļā spēle izlīdzinājās un neviena no komandām neveica būtiskus izrāvienus. Lai arī šo ceturtdaļu ''Real'' uzvarēja ar diviem punktiem, pēc pirmā puslaika ''Partizan'' atradās vadībā ar sešu punktu pārsvaru - 44:38

Pēc pārtraukuma Madrides klubs sāka uzņemt apgriezienus un, pateicoties, lieliskai Hoslija, Reijesa un Bulloka spēlei ''Real'' ne tikai panāca sāncenšus, bet arī izvirzījās vadībā jau ar astoņu punktu pārsvaru. Līdz ceturdaļas beigām ''Partizan'' basketbolisti izlīdzināja spēli, un pirms pēdējās ceturtdaļas rezultāts bija 59:57 jau ''Real'' labā. Interesantākie notikumi risinājās pēdējās desmit minūtēs. Visa ceturtdaļa tika aizvadīta spēlējot ļoti līdzīgi,un pirms pēdējas spēles minūtes četru punktu pārsvars piederēja jau ''Partizan'' klubam. Spēles pēdējā minūtē serbu komandai nācās pārbaudīt sevi uz soda metienu līnijas, kas tai izdevās pietiekoši labi, jo tika nosargāta uzvara ar 81:77, izcīnot pirmo uzvaru ULEB Eirolīgas turnīrā.

Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Aleksanders Rasičs, gūstot 18 punktus, bet Novica Veličkovičs guva 13 punktus, kā arī izcīnīja sešas atlēkošās bumbas. Zaudētājiem Kvintons Hoslijs guva 14 punktus.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

  +1 [+] [-]

, 2008-10-30 00:38, pirms 16 gadiem
Real pamiiksti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-30 08:02, pirms 16 gadiem
Partizan savās mājās vienmēr spēlē labi, kā jau daudzas citas komandas! Cerams Real turpmāk priecēs ar uzvarām!

     [+] [-]

, 2008-10-30 21:04, pirms 16 gadiem
Redzeju speli : Real pasi norakas pedeja minute !
nebutu ta nesportiska butu uzvara