Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskim 0/6 metienos, "Valencia" septītā vieta Jauniešu Eirolīgas posmā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bagatskim 0/6 metienos, "Valencia" septītā vieta Jauniešu Eirolīgas posmā
Freds Pauls Bagatskis. Foto: Euroleague

Spānijas pilsētā Valensijā notiekošajā "adidas Next Generation Tournament" jeb Jauniešu Eirolīgas posma spēlē par septīto vietu Freda Bagatska pārstāvētā mājiniece "Valencia Basket" ar 88:80 pārspēja Francijas kluba "Nanterre 92" U18 vecuma grupas basketbolistus.

17 gadus vecais latviešu basketbolists šodien laukumā pavādītajās 20 minūtēs un 35 sekundēs punktus gūt nespēja, aizmetot garām visus sešus metienus (0/1 - 2p., 0/5 - 3p.). Bagatskis atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm, vienu atlēkušo bumbu, pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja trīs piezīmes un spēli pabeidza ar +/- rādītāju -7. Jāatzīmē, ka arī vienā no iepriekšējiem mačiem Bagatskim neizdevās trāpīt nevienu metienu (no desmit mēģinājumiem) no spēles.

"Valencia Basket" U18 komanda iepriekš palika pēdējā vietā B apakšgrupā, piekāpjoties Badalonas "Joventut", Malagas "Unicaja" un Lionas ASVEL jauniešiem. Šā posma finālā šovakar savā starpā spēkosies "Barcelona" un "Joventut" U18 komandas.

Izmantotie avoti:
https://www.adidasngt.com/u18/game-...!boxscore

  +1 [+] [-]

, 2020-12-29 15:41, pirms 3 gadiem
Laikam puisis peec pirmaas turniira speeles saskatiijaas LV sporta zinjas un rakstus zinju portaalos un sadomaajaas, ka jau gandriiz ir Karijs. Varbuut pat labi, ka taa - buus papildus motivaacija treninjiem, cerams

     [+] [-]

, 2020-12-29 19:32, pirms 3 gadiem
diezgan vāji un pie tam 2 spēles pēc kārtas...