Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA sagrauj "Panionios"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

CSKA sagrauj "Panionios"
Erazems Lorbeks
Foto: euroleague.net

Otro uzvaru ULEB Eirolīgas D apakšgrupā šodien izcīnīja pašreizējie turnīra čempioni Maskavas CSKA, kas Atēnās ar rezultātu 86:52 sagrāva Aleksandara Trifunoviča trenēto ''Panionios On Telecoms'' vienību.

Jau pašā spēles sākumā mača iniciatīvu savās rokās pārņēma viesi no Maskavas. Kā izrādījās vēlāk, šo iniciatīvu viņi savās rokās paturēja līdz pat mača beigām. Mājinieki ne reizi neapdraudēja CSKA uzvaru, tomēr, neskatoties uz to, grieķu līdzjutēji savus varoņus atbalstīja līdz pat mača beigu sirēnai. Spēles beigu rezultāts - 86:52.

''Vispirms jau vēlējos pateikt, ka ļoti cienu mūsu šodienas pretinieku. Pirms tam redzējām, kā viņi cīnās pret ''Real'' un spēlē pašmāju līgā. Oponenti šodien spēlēja ļoti disciplinēti. Zinājām, ka, lai uzvarētu, mums šodien būs jāparāda mūsu labākā spēle, un man prieks, ka tas izdevās. Mājās dodamies ar labi padarīta darba sajūtu,'' pēc mača atzina CSKA galvenais treneris Etore Mesina.

Uzvarētāju sastāvā rezultatīvākais ar 17 gūtiem punktiem bija centra spēlētājs Erezams Lorbeks, bet Nikoss Ziziss spēli iesāka no rezervistu soliņa un maču pabeidza ar 14 punktiem. Zaudētājiem 14 punktus guva serbu uzbrucējs Branko Cvetkovičs.

Jāatzīmē, ka šī bija ''Panionios'' pirmā ULEB Eirolīgas mājas spēle šajā desmitgadē.

ULEB Eirolīga. D apakšgrupa. 29. oktobris

Panionios On Telecoms - CSKA 52:86 (14:23, 10:22, 16:18, 12:23).

Izmantotie resursi:
euroleague.net