Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Šteinberga ''Manresa'' būs jauns treneris: Martiness atgriežas Valensijā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Šteinberga ''Manresa'' būs jauns treneris: Martiness atgriežas Valensijā
Pedro Martiness. Foto: Nacio Digital

Spāņu basketbola treneris Pedro Martiness pēc piecām sezonām Manresā atgriezies pie ''Valencia'' stūres, parakstot divu gadu līgumu.

62 gadus vecais spānis iepriekšējās piecas sezonas vadīja ''BAXI Manresa'' komandu – iepriekšējās trīs sezonās Katalonijas klubā spēlēja latviešu spēka uzbrucējs Mārcis Šteinbergs.

Jaunajā sezonā Martiness atgriezīsies Valensijā, kur jau trenēja no 2015. līdz 2017. gadam, kad kļuva par ACB līgas čempionu.

Pašlaik nav skaidrs, vai ''Valencia'' arī nākamajā sezonā piedalīsies ULEB Eirolīgā. Spānijas komanda ir viena no kandidātēm uz došanos līmeni zemāk – ULEB Eirokausu.

Karjeras laikā Martiness vadījis arī ''Gran Canaria'', Badalonas ''Joventut'', Vitorijas ''Baskonia'', Madrides ''Estudiantes'' un citas Spānijas vienības.

Izmantotie resursi:
https://www.valenciabasket.com/?p=n...