Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas 5. nedēļas MVP balva spānim

Eirolīgas 5. nedēļas MVP balva spānim
Edu Ernandezs-Sonseka

Par Eirolīgas piektās nedēļas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP kļuvis Spānijas kluba Badalonas "DKV Jovnetut" centrs Edu Ernandezs-Sonseka, kurš palīdzēja savai komandai gūt uzvaru.

Edu Ernandezs-Sonseka ceturtdienas spēlē starp "Joventut" un Vitorijas "Tau Ceramica" (105:100) iesaistījās no rezervistu soliņa, laukumā pavadīja 24 minūtes un 19 sekundes, kuru laikā guva 24 punktus (divpunktu metieni 6/8, trīspunktu metieni 0/2, soda metieni 12/12), izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, pārtvēra divas bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, izprovocēja astoņas piezīmes, kā arī saņēma divas personīgās piezīmes. Ernandeza-Sonsekas efektivitāte šajā spēlē bija 38 punkti, kas ir aizvadītās Eirolīgas nedēļas labākais radītājs un ieceļ viņu kārtas MVP godā.

38 efektivitātes punkti pagaidām ir augstākais sasniegums šajā Eirolīgas sezonā. Otrais pēc efektivitātes bija Kauņas "Žalgira" amerikāņu centrs Lorens Vūdss, kuram 32 efektivitātes punkti, bet pa 29 punktiem komandas biedriem no Pireju "Olympiakos" - Linnam Grīram un Jotamama Halperinam.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja