Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Lietuviešu saspēlnieks Jokubaitis nākamajā sezonā varētu pastiprināt ''Fenerbahçe''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Lietuviešu saspēlnieks Jokubaitis nākamajā sezonā varētu pastiprināt ''Fenerbahçe''
Roks Jokubaitis un Rolands Šmits. Foto: EPA/Scanpix

Turcijas basketbola grands Stambulas ''Fenerbahçe'' gaidāmajā starpsezonā lūkos parakstīt līgumu ar lietuviešu saspēles vadītāju Roku Jokubaiti, ziņo Roks Pakens no ''15min.lt''.

23 gadus vecais Jokubaitis profesionālajā basketbolā ienāca tieši pašreizējā ''Fenerbahçe'' galvenā trenera Šarūna Jasikēviča vadībā, pārstāvot Kauņas ''Žalgiris''. 2021. gada vasarā Jokubaitis devās pie Jasikēviča uz ''Barcelona'', noslēgdams četru gadu līgumu.

Lai arī lietuvietim vēl ir spēkā līgums uz nākamo sezonu, sagaidāms, ka saspēles vadītājs Katalonijā nepaliks. Kā ziņo Lietuvas medijs ''15min.lt'', aktīvu interesi par Jokubaiša piesaisti izrāda ''Fenerbahçe'', kā arī nav izslēgta 193 centimetrus raženā aizsarga atgriešanās Kauņas '''Žalgiris'' rindās.

28 Eirolīgas mačos šajā sezonā Jokubaitim vidēji 5,7 punkti, 1,8 atlēkušās bumbas un 3,2 rezultatīvas piespēles, laukumā caurmērā pavadot nepilnas 17 minūtes.

Līgums ar ''Fenerbahçe'' ir arī Latvijas izlases saspēles vadītājam Artūram Žagaram, kurš šo sezonu pavada īrē Viļņas ''Wolves'' komandā, šobrīd turpinot atlabt no ceļgala traumas.

Izmantotie resursi:
https://www.15min.lt/24sek/naujiena...

     [+] [-]

, 2024-03-28 17:38, pirms mēneša
Varēja jau kādu statistiku pielikt, bet nu neko ...

     [+] [-]

, 2024-03-28 18:05, pirms mēneša
Vispār Lietuvas prese raksta, ka uz Žalgiri...