Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Medijs: "Anadolu Efes" interesējas par Pasečņika piesaistīšanu

Rolands Eliņš

Medijs: "Anadolu Efes" interesējas par Pasečņika piesaistīšanu
Anžejs Pasečņiks. Foto: EPA/Scanpix

Turcijas basketbola klubs "Anadolu Efes" meklē papildinājumu garajā galā, un kā iespējamais variants tiek izskatīts Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks, vēsta Grieķijas medija SDNA žurnālists Georgs Zaks.

ULEB Eirolīgā uz "play-off" robežas šobrīd balansējošā "Anadolu Efes" vienība šosezon izcīnījusi 12 uzvaras 22 spēlēs, kas klubam ļauj ieņemt astoto vietu Eirolīgā. Tiek vēstīts, ka Turcijas klubs aktīvi meklē papildinājumu garajā galā, un šis process jau vairākas nedēļas saskāries ar neveiksmēm, attiecīgi tiek izskatīti jauni varianti, un starp tiem tiek piesaukts arī Anžejs Pasečņiks.

""Anadolu Efes" joprojām aktīvi darbojas basketbola tirgū un vēlas atrast garo spēlētāju," savā profilā "Twitter" raksta Grieķijas medija SDNA žurnālists Georgs Zaks. "Pirms pāris nedēļām variants bija Matiass Lesorts. Tariks Bleks noraidīja "Anadolu Efes" piedāvājumu un pievienojās "Zenit". Galvenais mērķis bija Ekpe Udo, bet viņš šobrīd nevēlas doties uz Eiropu. Šobrīd komandas radarā ir Anžejs Pasečņiks un Mams Žaitē."

Žaitē ir Francijas centrs, kurš pārstāv citu Turcijas klubu "Gaziantep". Udo un Bleks ir bijušie NBA centri, un Udo iepriekšējā gadā spēlēja Ķīnā, kamēr Bleks nesen pievienojās "Zenit" vienībai. Savukārt Lesorts spēlē "Monaco" vienībā.

Jāuzsver, ka ziņots tiek par "Anadolu Efes" kluba interesi par Pasečņiku, nevis Pasečņika gatavību doties uz Turciju. Kā nesen ziņoja portāls "Delfi", atsaucoties uz Pasečņika aģentu, Latvijas basketbolista noskaņojums šobrīd ir palikt ASV, kas viņam arī attiecīgi neļaus palīdzēt Latvijas izlasei.

Pasečņiks nesen tika atbrīvots no NBA kluba Vašingtonas "Wizards", kad klubā vairāki spēlētāji inficējās ar Covid-19. Viņam ar komandu bija līdz galam negarantētais līgums, turklāt šosezon viņš pie spēles laika bija ticis maz, izejot laukumā tikai vienā spēlē, kurā nospēlēja neveiksmīgi, sešās minūtēs pieļaujot piecas kļūdas.
25 gadus vecais Pasečņiks iepriekšējā NBA sezonā piedalījās 27 mačos, kuros guva 5.8 punktus un savāca 4.0 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://trendbasket.net/anadolu-efe...

     [+] [-]

, 2021-01-28 21:03, pirms 3 gadiem
Ļoti ceru Andžeja paša labā.. Ka nekritīs naudas karē, skaidrs, ja ir piedāvājums nekur citur lielāks nebūs Un Efes šobrīd nauda tiešām pietiek.. Tad viena kļūda nepalikt NBA ar garantēto iekš..76ers tika pieļauta, ceru nebūs te otra.. Andžejam vajag ACB šobrīd manuprāt, bet ne Turciju, Italiju,

  -1 [+] [-]

, 2021-01-28 21:08, pirms 3 gadiem
Lai Andža paliek NBA, kaut dēļ 10 min ir vērtīgāk palikt nevis Eiropā kur garos nebaro ar bumbām

  +3 [+] [-]

, 2021-01-28 22:34, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Lai Andža paliek NBA, kaut dēļ 10 min ir vērtīgāk palikt nevis Eiropā kur garos nebaro ar bumbām
kas viņam dos 10min NBA?

  +4 [+] [-]

, 2021-01-28 22:39, pirms 3 gadiem
Lai paliek NBA haha... Piedodiet bet Aņžejš jau savu vilcienu jau nokāveja.. Cik jau gadus gaidām kad atvērsies, ne visiem ir rakstīts zvaigznēs un ar tādu atdevi nav ko gaidīt ...
Lai veicas turpmākajā karjerā bet šeit būs mazuma piegarša atlikušo dzīvi...

  +2 [+] [-]

, 2021-01-28 23:01, pirms 3 gadiem
wanagsdw rakstīja: Lai paliek NBA haha... Piedodiet bet Aņžejš jau savu vilcienu jau nokāveja.. Cik jau gadus gaidām kad atvērsies, ne visiem ir rakstīts zvaigznēs un ar tādu atdevi nav ko gaidīt ...
Lai veicas turpmākajā karjerā bet šeit būs mazuma piegarša atlikušo dzīvi...
Es kā dīvana eksperts.. Redzu vienu problēmu un šis ir izteikts nr2Grāfa variants.. Sorry - Bet Andžejs ir par maigu, par labu,par kautrīgu.. Viņam vajadzētu nedaudz šķiet kaut kā makslīgi to dabūt, pie kāda UFC aizit un tad tur būtu visi ceļi vaļā..

  +1 [+] [-]

, 2021-01-28 23:01, pirms 3 gadiem
Dazhi te piemin atdevi, vareetu padomaat, ka pashi darbojas ar taadu atdevi, ka ir miljonaari. Ja jums pashiem atdeva buutu, tad nekomenteetu pie katra raksta.

     [+] [-]

, 2021-01-28 23:14, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Lai Andža paliek NBA, kaut dēļ 10 min ir vērtīgāk palikt nevis Eiropā kur garos nebaro ar bumbām
Viņš ar visiem robiem Wiz pa sezonu nedabuja 10 min

     [+] [-]

, 2021-01-28 23:54, pirms 3 gadiem
Efes pat nenojauš kā viņi iegrābsies ar NBA gaisu apostījušu čali, skaistā iesaiņojumā!

     [+] [-]

, 2021-01-29 00:35, pirms 3 gadiem
Cerams, ka Anžejs izvēlēsies labāko variantu. Es neņemos spriest, kas viņam šobrīd labāk būtu. To vislabāk zina tikai viņš pats un viņa aģents, nevis mēs, Latvijas dīvānu eksperti. 😁

     [+] [-]

, 2021-01-29 09:58, pirms 3 gadiem
Viņam labākais variants ir Eiropa, NBA nav priekš viņa!

     [+] [-]

, 2021-01-29 16:38, pirms 3 gadiem
Ar Anžeju viss ir gauži vienkārši, ja viņš spēlē ar iedvesmu un pārliecību, viņš var būt ļoti labs, savukārt, ja tās iedvesmas un pārliecības nav, nu tad ir ļoti bēdīgi. Sevišķi jau štatos NBA. Neko darīt.