Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Aleksanders apmierināts ar Zvaigžņu spēli

Aleksanders apmierināts ar Zvaigžņu spēli
Demetriuss Aleksanders pret
Armandu Šķēli
FIBA kausa Zvaigžņu spēlē
Foto: barons.lv

Basketbola kluba "Barons/LMT" amerikāņu spēka uzbrucējs Demetriuss Aleksanders dalījies pārdomās par otrdien notikušo FIBA kausa Zvaigžņu spēli, tās organizāciju un Kiprā pavadīto laiku.

"Tas tiešām bija jautrs pasākums, jo tā bija lieliska iespēja satikt paziņas un kopā doties laukumā. Protams, šādās spēlēs tiek iegūti arī jauni draugi, jo šo pāris dienu laikā tikāmies arī ikdienā - viesnīcā, pārbraucienos un saviesīgajā pasākumā," FIBA kausa Zvaigžņu spēli atminējās Demetriuss Aleksanders. Pašā spēlē ar Pasaules izlase ar 118:116 pārspēja Eiropas izlase. Aleksanders uzvarētāju labā guva 13 punktus.

Diezgan gari esot bijuši pārbraucieni, kas arī esot bijis vienīgais mīnuss visā šajā pasākumā. Atgriešanās no Kipras bija nogurdinoša, jo spēlētāji uz lidostu tika vesti tikai dažas stundas pēc Zvaigžņu spēles beigām. Tas tādēļ, ka reisa Larnaka - Frankfurte lidmašīna gaisā cēlās jau plkst. 3.35 naktī, bet pēc nākamā pārlidojuma Rīga tika sasniegta tikai plkst. 13. Vēl garāks šis ceļojums bija Tartu "Rock" basketbolistiem Braienam Kasvortam un Georgam Cincadze, kuriem vēl bija priekšā pārbrauciens ar automašīnu līdz Tartu... Taču kopumā pasākums bija izdevies un to apstiprināja arī Aleksanders: "Pirmo reizi biju Kiprā, tādēļ gūtie iespaidi nomāc ceļa grūtības. Kipra mūs sagaidīja ar lieliskiem un siltiem laika apstākļiem, tika nodrošināti labi apstākļi viesnīcā, kā arī labs ēdiens. Ko gan vairāk var vēlēties?"

Limasolas sporta zālē, kurā notika Zvaigžņu spēle, notiks arī FIBA kausa "Final 4" (18. - 20. aprīlis), kurā piedalīsies "Barons/LMT". Aleksanders paviesošanos šajā zālē pirms finālspēlēm uzskatīja par plusu: "Iepriekšēja informācija man noteikti palīdzēs izšķirošajās spēlēs par trofeju. Man jau tagad ir informācija par apstākļiem, kuri mūs sagaida Kiprā. Protams, katra iespēja pierast pie sporta zāles ir ļoti svarīga, jo Zvaigžņu spēlē brīvā atmosfērā izdevās piešaut grozus. Šī ir lieliska sporta zāle, kurā esmu apņēmības pilns turpināt uzvaru sēriju. Pasaules izlase uzvarēja Zvaigžņu spēlē, bet "Barons/LMT" uzvarēs šeit abos Četru fināla mačos!"

Tagad pēc Zvaigžņu spēles Aleksanderu un "Barons/LMT" sagaida izslēgšanas spēles BBL, kuru nozīmīgumu apzinās arī basketbolists: "Nevar būt šaubu par gatavošanās nopietnību "play-off" mačiem. Nākamajām spēlēm jāveltī maksimāla uzmanību un cīņasspars. Ceļā pēc trofejām vairs nedrīkst pieļaut kļūdas. Turpmāk ir jāuzvar!"

Izmantotie resursi:
barons.lv

  +7 [+] [-]

, 2008-03-27 11:20, pirms 17 gadiem
pareizi jauzvar

  +9 [+] [-]

, 2008-03-27 11:22, pirms 17 gadiem
Normals calis!!
Labs raksts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-03-27 11:24, pirms 17 gadiem
Aleksanders kicko pakaļu )
Slēpts komentārs: girts skuja

  +1 [+] [-]

, 2008-03-27 11:30, pirms 17 gadiem
ak jā un autoram: nu varēi jau ctr+c/ctrl+v pilnu rakstu iemest nevis tik izvilkumus.

  +4 [+] [-]

, 2008-03-27 11:30, pirms 17 gadiem
"Pasaules izlase uzvarēja Zvaigžņu spēlē, bet "Barons/LMT" uzvarēs šeit abās Četru fināla mačos!"

Turēsim pie vārda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-27 12:18, pirms 17 gadiem
youtube.com: YouTube - Barons/LMT 2008 megamix

paskataties šito video.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-27 14:28, pirms 17 gadiem
inbox310 rakstīja: youtube.com: YouTube - Barons/LMT 2008 megamix

paskataties šito video.

nepatiik ka daudzas vietas belnbalts...