Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Madride un Atēnas nodrošina vietu play-off

Andrejs Siliņš

Madride un Atēnas nodrošina vietu play-off
Rauls Lopezs
Foto: AFP

Atēnu "Panathinaikos" un Madrides "Real" basketbolisti, izcīnot uzvaras ceturtdien, nodrošinājuši sev vietas ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēlēs. Abām komandām Top16 turnīrā pagaidām tikai uzvaras - pēc skaita jau četras.

"Panathinaikos" šodien izbraukumā, pārliecinoši aizvadot mača izskaņu, vēlreiz tika galā ar Romas "Lottomatica" basketbolistiem - 90:71. Uzvarētājiem Nikolā Pekovičs guva 20 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas. 17 punktus pievienoja Maiks Batiste, 15 Drū Nikolass, bet 14 Šarūns Jasikēvičs. Savukārt zaudētājiem 18 punkti, septiņas bumbas un četras rezultatīvas piespēles Ibrahima Džabera rēķinā. "Panathinaikos" izcīnīja ceturto uzvaru tikpat spēlēs, savukārt Romas komandai ceturtais zaudējums četros mačos.

Madrides "Real" basketbolisti šodien izbraukumā tikās ar Telavivas "Maccabi Electra". Lai arī sākumā viesiem izdevās pārņemt vadību un virzīties pretī panākumam, mājinieki aizvadīja labu trešo ceturtdaļu, pē ckuras bija iedzinējos vaiors tikai ar pieciem punktiem. Pēdējā ceturtdaļā gan "Real" uzvaru nosargāja - 73:69. Uzvarētājiem 17 punkti Raula Lopeza rēķinā, bet zaudētājiem 26 punkti Karlosam Aroijo. Līdz ar to madridiešiem ceturtā uzvara un vieta izslēgšanas spēlēs garantēta. "Maccabi" ar vienu uzvaru četrās spēlēs šobrīd F grupā trešie.

Atēnu "Olympiacos" savās mājās šovakar tikās ar E grupas pastarīšiem "Asseco Prokom" un izcīnīja panākumu - 84:71. Atēniešiem 20 punkti un sešas atlēkušās bumbas Nikolā Vujčičam, bet 14 punkti Georgiosam Printezim. Zaudētājiem 24 punkti un sešas pārtvertas bumbas Filipam Dilevižam, savukārt bijušais ventspilnieks Tairons Brazeltons spēlēja vien sešas minūtes un izmeta tikai vienu tālmetienu.

"Regal Barcelona" vienība Berlīnē tikās ar vietējo "Alba" vienību, sagādājot F grupas pastarīšiem ceturto zaudējumu tikpat aizvadītajās spēlēs - 75:57. Uzvaru ar 18 punktiem kaldināja Huans Karloss Navarro, bet desmit punkti Deividam Andersenam. Berlīnes komandai 11 punkti Imanuela Makelrojam, savukārt desmit punkti Rašādam Raitam.

Izmantotie resursi:
euroleague.net