Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Efes Pilsen" spēli nepārcels

"Efes Pilsen" spēli nepārcels
Andrē Hatsons (pa labi)
Foto: SE

Ceturtdien paredzēto Eirolīgas spēli starp Belgradas "Partizan" un Stambulas "Efes Pilsen" nepārcels, pat par spīti tam, ka "Efes Pilsen" spēli varētu aizvadīt astoņu spēlētāju sastāvā, kas ir zem ULEB noteiktā minimuma.

Eirolīgas vadība jau ir kontaktējusies ar "Partizan" un "Efes Pilsen" klubu vadībām, lai nodrošinātu drošību rītdienas spēles laikā. "Partizan" sadarbībā ar vietējo policiju jau ir parūpējušies par drošību, un izstrādāto drošības plānu jau akceptējusi Turcijas vēstniecība Belgradā. ULEB ir arī nosūtījis savu darbinieku uz Belgradu, kur gaidāma spēle, lai kādu turku kluba vajadzību gadījumā nebūtu pārpratumi.

"Eirolīgas komandu drošība ir svarīga un tā vienmēr ir prioritāte," izteicās Eirolīgas prezidents Žordi Bertomeu. "Runājot par "Efes Pilsen" spēlētājiem, kuri nav devušies uz Belgradu, mēs zinām, ka komanda joprojām cenšas viņus pierunāt tomēr doties uz Belgradu. Spēle notiks, kā iepriekš tas tika plānots. Eirolīgas noteikumi neaizliedz komandām spēlēt ar mazāk kā desmit pieteiktiem spēlētājiem, bet, ja minimālās prasības netiks izpildītas, šis gadījums tiks izskatīts. Ja "Efes Pilsen" aizvadīs spēli ar mazāk kā desmit spēlētājiem, par sankcijām tiks lemts pēc tam," tā Bertomeu.

Interesanti, ka Bertomeu minēja par "Efes Pilsen" centieniem tomēr pierunāt četrus atlaistos spēlētājus doties uz spēli, kas nesakrīt ar Stambulas kluba ģenerālmenedžera vārdiem par to, ka šie spēlētāji vairs nekad nespēlēs "Efes Pilsen" sastāvā. Ceturtdienas spēle starp mājiniekiem "Partizan" un "Efes Pilsen" sāksies pulksten 21:45 pēc Latvijas laika.

Saistītais raksts: "Efes Pilsen" atlaiž četrus spēlētājus

Izmantotie resursi:
www.euroleague.net

  -1 [+] [-]

, 2008-02-27 22:25, pirms 17 gadiem
Tas nekas, gadaas.

     [+] [-]

, 2008-02-28 00:50, pirms 17 gadiem
Interesanti vai treneris gada saakumaa piesaka tikai 12 cilveekus Eiroligas turniiram? Noteikti tach jabuut kadam faarmklubam vai jaunieshu klubas no kuriem piesaistiit speletaajus

Kaa ASK riiga kuraa speleeja gan Bertaans, Freimanis un vel viens speletajs no ASK Juniors