Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Milānas nedienas turpinās: Pangoss traumas dēļ izlaidīs vismaz sešas nedēļas

Milānas nedienas turpinās: Pangoss traumas dēļ izlaidīs vismaz sešas nedēļas
Kevins Pangoss. Foto: Olimpia Milano

ULEB Eirolīgas vienība un Itālijas čempione Milānas ''Olimpia'' jau tā sarežģītajā sezonā piedzīvojusi vēl vienu triecienu – savainojuma dēļ kā minimums sešas nedēļas izlaidīs pamatsastāva aizsargs Kevins Pangoss.

Milānas klubs savā paziņojumā vēstī, ka kanādiešu basketbolists ceļgala savainojumā iedzīvojās ULEB Eirolīgas cīņā pret Stambulas ''Fenerbahce''. Klubs ziņo, ka Pangoss izlaidīs vismaz sešas nedēļas. Pēc šī perioda viņa veselības stāvoklis tiks izvērtēts atkārtoti.

Šajā sezonā Pangoss Eirolīgas ietvaros vidēji izcēlies ar 9,7 punktiem, 2,1 atlēkušajām bumbām un 3,4 piespēlēm.

Bez savainotā Pangosa Itālijas granda lazaretē ir arī Ševons Šīldss, Billijs Beirons, Stefano Tonuts un Luidži Datome.

Milānas ''Olimpia'', kas pirms divām sezonām izcīnīja Eirolīgas bronzu, sezonu sākusi ar trīs uzvarām desmit spēlēs, ieņemot pēdējo vietu 18 klubu konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://www.olimpiamilano.com/comun...


Rolands Šmits. Foto: FIBA
19

Cīņā par Šmita pakalpojumiem uzvar Turcijas čempionvienība

Latvijas izlases basketbolists Rolands Šmits savu profesionālo karjeru turpinās Turcijas Superlīgā, panākot vienošanos ar Eirolīgas klubu Stambulas "Anadolu Efes". Portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka līguma termiņš sasniegs trīs gadus.
Stambulas "Fenerbahçe" basketbolisti pēc uzvaras izšķirošajā ceturtdaļfināla kaujā Monako. Foto: Fenerbahçe Beko

Dramatiskās kaujās "Fenerbahçe" un "Olympiacos" izcīna dalību finālčetriniekā

ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināla sēriju piektajās kaujās Stambulas "Fenerbahçe" un Pirejas "Olympiacos" izbraukumā pieveica attiecīgi "Monaco" un "Barcelona" vienības. Pārtrūka kopš 2005. gada ilgusi mājinieču 19 uzvaru virkne ceturtdaļfināla piektajās cīņās.
Kendriks Nans. Foto: Imago Images/Scanpix

''Panathinaikos'' uz divām sezonām pagarina līgumu ar līderi Nanu

Sociālajos tīklos grieķu basketbola granda ''Panathinaikos'' īpašnieks Dimitris Jannakopuloss atrādījis foto ar pagarinātu vienošanos ar vienu no kluba līderiem Kendriku Nanu. Tiek ziņots, ka puses vienojušās par sadarbības turpināšanu uz vēl divām sezonām.