Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

C grupa: ''Maccabi'' sīvā cīņā pārspēj ''Maroussi'', uzvar arī ''CSKA''

C grupa: ''Maccabi'' sīvā cīņā pārspēj ''Maroussi'', uzvar arī ''CSKA''
Foto: AFP/Scanpix

Šodien ULEB Eirolīgas vienīgajā C grupas spēlē Telavivas ''Maccabi'' savā laukumā diezgan sīvā cīņā pārspēja grieķu ''Maroussi'' ar rezultātu 75:67. Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Endrjū Višņevskis, kurš guva 20 punktus.

Jau no pašas spēles sākuma cīņa bija diezgan līdzīga - pirmā ceturtdaļa pagāja vienmērīgā spēlē. Nevienai no komandām neizdevās panākt kādu būtisku pārsvaru un tā noslēdzās neizšķirti 15:15. Otrajā ceturtdaļā jau nedaudz vadībā izrāvās mājinieki, kuri spēja nospēlēt pārliecinošāk. Puslaiks noslēdzās ar ''Maccabi'' vadību - 41:36.

Otrā puslaika laikā ''Maroussi'' diezgan sīvi pretojās mājiniekiem, taču saasināt spēli tie īpaši nespēja. Trešā un ceturtā ceturtdaļa spēles ziņā bija pietiekami līdzīgas. Vienīgi, trešās desmitminūtes laikā komandas bija nedaudz rezultatīvākas nekā ceturtajā ceturtdaļā. Kopumā ''Maccabi'' spēja nosargāt savu pārsvaru un izcīnīt grūtu uzvaru ar rezultātu 75:67.

Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Endrjū Višņevskis, kurš guva 20 punktus, bet zaudētājiem Billijs Keijs guva 14 punktus.

Otrā šī vakara C grupas spēlē Maskavas ''CSKA'' grūtā un spraigā cīņā ar rezultātu 71:67 pārspēja ''Caja Laboral'' vienību.

Izmantotie resursi:
euroleague.net