Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Žalgiris" izpilda Izraēlas prasības, Kavano pašizolācijā pēc pozitīva PCR testa Telavivā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Žalgiris" izpilda Izraēlas prasības, Kavano pašizolācijā pēc pozitīva PCR testa Telavivā
Tailers Kavano: izlaista spēle Telavivā. Foto: Žalgiris

Kauņas "Žalgira" basketbolists Tailers Kavano šovakar nevarēs piedalīties Eirolīgas izbraukuma spēlē pret Telavivas "Maccabi", jo spēlētājam pēc ierašanās Izraēlā reģistrēts pozitīvs PCR tests, otrdien, 26. oktobrī, ziņo kluba preses dienests.

Eirolīgas jaunais drošības protokols nosaka, ka vakcinētajiem spēlētājiem un personāla dalībniekiem nav jāveic PCR testi. Spēlētājiem un delegācijas locekļiem jāievēro pašizolācija tikai gadījumos, ja viņi sajūt elpceļu vīrusa simptomus.

Neskatoties uz to, pirms ceļojuma uz Telavivu visiem “Žalgira” delegācijas dalībniekiem bija jāveic PCR testi, jo to pieprasa Izraēlas likumdošana. Svētdien, 24. oktobrī, visi ceļojuma dalībnieki veica testēšanos un visi testi bija negatīvi.

Pirmdienas vakarā, nolaižoties Telavivas lidostā, komandai tika veikti jauni PCR testi. To rezultāti tika saņemti otrdienas pēcpusdienā un Tailera Kavano tests izrādījās pozitīvs.

Delegācijas pārstāvji reaģēja uz notikušo, nekavējoties veicot spēlētājam divus ātros antigēnu testus. Abi testi bija negatīvi. Tiesa, atbilstoši Izraēlas likumdošanai, Kavano nevar pamest viesnīcas istabu, kamēr nav saņēmis negatīvu PCR testu.

Eirolīgas notikumi paredz, ka spēlētājs var doties laukumā pēc diviem negatīviem antigēnu testiem. Šajā gadījumā tas nav iespējams, jo priekšroka ir Izraēlas likumam.

Izmantotie resursi:
https://zalgiris.lt/news/bc-zalgiri...
"Maccabi" pieci pozitīvi PCR testi pēc vakcinācijas
Telavivas "Maccabi" pozitīvu PCR testu dēļ netrenēsies līdz 20. septembrim

     [+] [-]

, 2021-10-26 21:21, pirms 3 gadiem
Vajag banned splesenai Izraela