Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Maccabi" pieci pozitīvi PCR testi pēc vakcinācijas, komanda nebrauks uz Grieķiju

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Maccabi" pieci pozitīvi PCR testi pēc vakcinācijas, komanda nebrauks uz Grieķiju
Jannis Sfairopuloss: Telavivas "Maccabi" galvenais treneris. Foto: Maccabi Tel Aviv

Eirolīgas klubs "Maccabi Tel Aviv" 31. augustā un 1. septembrī saņēma ziņas par pieciem pozitīviem PCR testiem, pēc tam atceļot braucienu uz pārbaudes turnīru Grieķijā. Izraēlas komandu nomainīs "Peristeri" basketbolisti.

“Maccabi” spēlētāji un personāls ir pilnībā vakcinēti, taču tas nepasargā no jaunas inficēšanās. Otrdien, 31. augustā, pozitīvs PCR tests tika reģistrēts vienam Telavivas kluba spēlētājam, trešdien – vēl trīs spēlētājiem un vienam personāla dalībniekam.

Saņemot jaunākās ziņas, kluba vadība nolēma atsaukt piedalīšanos pārbaudes turnīrā Grieķijā. “Maccabi” sestdien, 4. septembrī, plkst. 18:00 bija paredzēta spēle pret Francijas klubu “Monaco”, savukārt mājiniecei “Olympiacos” plkst. 20:30 jāspēlē pret “Lavrio”.

Izraēlā pilnībā vakcinēti – ieskaitot Izraēlas arābus – ir 60,6% iedzīvotāju, taču šī statistika būs spēkā tikai līdz septembra beigām. Sākot no 2021. gada 1. oktobra, par pilnībā vakcinētām uzskatīs personas, kuras saņems trešo vakcīnu. Katras vakcīnas derīguma termiņš noteikts sešu mēnešu garumā, tādēļ, sākot no 2022. gada 1. aprīļa, par pilnībā vakcinētām uzskatīs personas, kuras saņems ceturto vakcīnu.

“Maccabi” nākamā pārbaudes spēle plānota 11. septembrī pret Maskavas CSKA. Nedēļu vēlāk gaida tikšanās ar Eirolīgas čempioni “Anadolu Efes”. Sezona sāksies 22. septembrī, kad paredzēts Izraēlas kausa ceturtdaļfināls.

Izmantotie resursi:
New positive results in PCR tests
https://www.olympiacosbc.gr/el/news...
”Maccabi” pirmais treniņš 31. augustā

  -1 [+] [-]

, 2021-09-02 00:15, pirms 3 gadiem
Kādi komentāri vakcinētie? Vai nav uzmetiena sajūta?

     [+] [-]

, 2021-09-02 06:14, pirms 3 gadiem
Kā ar vakcinēšanos var uzveikt to covid, ja pat viņu starpā ir masveida slimības izplatīšanās? Uzzinot, ka priekšā stāv pat 4tā vakcīna, tad man galīgi nav motivācija un griba pat to pirmo injicēt.

  -1 [+] [-]

, 2021-09-02 06:30, pirms 3 gadiem
Zaibis fakcīna, jo vairāk duries, vairāk slimo... 😎

  +1 [+] [-]

, 2021-09-02 07:24, pirms 3 gadiem
A kurš teica, ka vakcinētie neslimo? baigo sensāciju atraduši

  +1 [+] [-]

, 2021-09-02 07:26, pirms 3 gadiem
guntis86 rakstīja: Kā ar vakcinēšanos var uzveikt to covid, ja pat viņu starpā ir masveida slimības izplatīšanās? Uzzinot, ka priekšā stāv pat 4tā vakcīna, tad man galīgi nav motivācija un griba pat to pirmo injicēt.
Kungs tētīt, vakcinēto vidū ir daudz, daudz zemāki mirstības rāditāji un smagi slimojošo (tobiš nevajag skābekļa aparātus gādāt un slimnīcas piepildīt). Kas ir galvenais.

     [+] [-]

, 2021-09-02 07:37, pirms 3 gadiem
Bauri, jūs arī aši pēc būstera

     [+] [-]

, 2021-09-02 08:57, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Kādi komentāri vakcinētie? Vai nav uzmetiena sajūta?
Vakcīna darbojas līdz 6 mēneši.Viņus vakcinēja martā/aprīlī.
Lietojam matemātiku.
Cilvēki slimo un slimos.Galvenais ir slimnīcas cipari.

     [+] [-]

, 2021-09-02 09:39, pirms 3 gadiem
Vakcinācija iemāca imunitātei ātri atpazīt konkrētu vīrusu un pielietot tieši pret šo vīrusu sagatavotos ieročus. Tā nav skafandrs, kas pasargātu no vīrusa iekļūšanas.

Guntis86, tā arī notiek pasargāšana - vīrusa saķeršanas gadījumā, imunitāte ātrāk un vieglāk tiek ar to galā, daudz retāk nonāk līdz klepošanai, daudz mazāk vari nodot vīrusu citiem, daudz mazākas/retākas slimības sekas un smagums.
Bet es saprotu, ja tev bail no adatiņas dūriena.

  -2 [+] [-]

, 2021-09-02 09:54, pirms 3 gadiem
Te vispār daudz skarbu vīru, kam patīk visus mācīt, kā jāiet laukumā un jācīnās, bet tikko nonāk līdz štrunta adatiņas dūrienam tā salūzt kā pēdējie mīkstie.. Kādi tik attaisnojumi neuzpeld - neredz jēgu, miljoni zinātnieku un ārstu neko nejēdz vai ir uzpirkti utt. Common, veči, tā ir štrunta adatiņa! Daži vēl pārliecina savus bērnus, ka iespļaut trauciņā ir par grūtu! Un pēc tam brīnās, ka laukumā iet memļaki, kas necīnās par atlēkušajām..

  +2 [+] [-]

, 2021-09-02 10:09, pirms 3 gadiem
An2, te neviens no adatiņas nebaidās. Tu esi saskatījis nepareizo bubuli. Arī 5G vai čipi nav iemesls, kas ir galīgas stulbības. Nav jēgas diskutēt ar antivakseriem, kas es neesmu, vai potes sludinātājiem.

     [+] [-]

, 2021-09-02 10:18, pirms 3 gadiem
An2 rakstīja: Te vispār daudz skarbu vīru, kam patīk visus mācīt, kā jāiet laukumā un jācīnās, bet tikko nonāk līdz štrunta adatiņas dūrienam tā salūzt kā pēdējie mīkstie.. Kādi tik attaisnojumi neuzpeld - neredz jēgu, miljoni zinātnieku un ārstu neko nejēdz vai ir uzpirkti utt. Common, veči, tā ir štrunta adatiņa! Daži vēl pārliecina savus bērnus, ka iespļaut trauciņā ir par grūtu! Un pēc tam brīnās, ka laukumā iet memļaki, kas necīnās par atlēkušajām..
Jā, bet to vakcīnu ražotāji jau sen sēdētu cietumā ar mūža ieslodzījumiem par saviem noziegumiem, ja ne drūmākā korupcija ASV, kur bagātie tiek tiesāti, ja nu vienīgi kādam vēl bagātākam tas ir izdevīgi. Vakcīnu ražotāji kā tikko tiek atklāti viņu noziegumi, samaksā miljardus un lieta tiek izbeigta. Tiesā pierāda, ka viņi zināja un slēpa viņu produktos esošās vēzi izraisošās vielas, viņi tik samaksā un lieta izbeigta

     [+] [-]

, 2021-09-02 15:05, pirms 3 gadiem
An2 rakstīja: Vakcinācija iemāca imunitātei ātri atpazīt konkrētu vīrusu un pielietot tieši pret šo vīrusu sagatavotos ieročus. Tā nav skafandrs, kas pasargātu no vīrusa iekļūšanas.

Guntis86, tā arī notiek pasargāšana - vīrusa saķeršanas gadījumā, imunitāte ātrāk un vieglāk tiek ar to galā, daudz retāk nonāk līdz klepošanai, daudz mazāk vari nodot vīrusu citiem, daudz mazākas/retākas slimības sekas un smagums.
Bet es saprotu, ja tev bail no adatiņas dūriena.
No adatas jau te maz kurš baidās,problēma ir saturā ko tev iegrūž.Pašā Izraēlā ārsti ir panikā pēc blaknēm kas rodas.Par klepu muldēšana,man darbā viens švakcinētais jau nedēļas 4 klepo uz nebēdu un skatos neiet mazumā man viņa dēļ pēc darba nākas vakcinēties ar vietējā ražojuma vakcinām(pagaidām palīdz).