Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Trinkjēri pirms jaunās sezonas: ''Mēģināšu izveidot ko jaunu un radošu''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Trinkjēri pirms jaunās sezonas: ''Mēģināšu izveidot ko jaunu un radošu''
Andrea Trinkjēri. Foto: Žalgiris Kaunas

Lietuvas basketbola granda Kauņas ''Žalgiris'' galvenais treneris Andrea Trinkjēri sarunā ar itāļu mediju ''Messaggero Veneto'' izteicies, ka jaunajā sezonā centīšoties izveidot ko jaunu un radošu.

''Sagaidu vienu fundamentālu lietu – izveidot komandu, kas spēlē kopā. Pagājušajā sezonā nebijām gana labi. Vēlamies būt konkurētspējīgi, kas nozīmē izcīnīt Lietuvas čempiontitulu un sasniegt desmitnieku Eirolīgā,'' sacīja Kauņas ''Žalgiris'' galvenais treneris Andrea Trinkjēri.

''Tas ir neticams turnīrs. Komandas katru gadu paliek spēcīgākas, bet mēs konkurējam tikai ar sevi. Nevēlos skatīties uz citām komandām, skatīšos uz savu. Mēģināšu izveidot ko jaunu un radošu,'' turpināja itāļu stratēģis.

''Žalgiris'' jauno sezonu sāks 22. septembrī, kad izbraukumā Lietuvas čempionātā spēkosies pret Šauļiem. Eirolīgā pirmā spēle paredzēta 3. oktobrī – mājās pret ''Barcelona''.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-210934-...