Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Ar 36. numuru draftētais Nuņess atgriežas Spānijā un pievienojas ''Barcelona''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ar 36. numuru draftētais Nuņess atgriežas Spānijā un pievienojas ''Barcelona''
Huans Nuņess. Foto: FIBA

Turpinot sastāva komplektāciju jaunajai sezonai, Spānijas basketbola grands ''Barcelona'' pavēstījis par 20 gadus vecā spāņu talanta Huana Nuņesa piesaisti. Sadarbība noslēgta uz trīs nākamajām sezonām.

Jūnija beigās spāņu talants tika izraudzīts NBA draftā, ar kopējo 36. numuru viņu izvēloties Indiānas ''Pacers'' un vēlāk aizmainot uz Sanantonio ''Spurs''.

Pagājušajā sezonā Nuņess pārstāvēja Vācijas Bundeslīgas klubu Ulmas ''ratiopharm'', startējot arī ULEB Eirokausā. Tajā spānim 15 spēlēs vidēji 10,8 punkti, 3,6 atlēkušās bumbas un 5,7 rezultatīvas piespēles.

Nuņess ir Madrides ''Real'' akadēmijas audzēknis un pirms pārcelšanās uz Vāciju arī paguva iekļauties pirmās komandas rindās. Tādējādi ''Barcelona'', parakstot līgumu ar saspēles vadītāju, arī šķīrās no izpirkuma summas par tiesībām uz spēlētāju Spānijas tirgū.

Iepriekš Barselonas kluba rindas pastiprināja bijušais Belgradas ''Partizan'' kapteinis Kevins Panters un Valensijas uzbrucējs Džastins Andersons.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/bask...

     [+] [-]

, 2024-07-26 17:34, pirms mēneša
Kads zin sīkāk, kapec nespēlēs Spurs? CP3 puiku izmācītu.

     [+] [-]

, 2024-07-26 18:17, pirms mēneša
Chris_Drury rakstīja: Kads zin sīkāk, kapec nespēlēs Spurs? CP3 puiku izmācītu.
aha, nu tik CP3 mācīs 15 (ok ok, 12, jo trijiem ir 25+) jauniešus, parakstot profesionāla sportista kontraktu. Esi reāls - viņš tika paņemts tikai un vienīgi, lai Viķuku par MVP kalibru pataisītu tuvākajos gados. Pēc šīs sezonas arī paskatīsies - vai būs abpusēji interesanta sadarbība arī ārpus laukuma. Stipri apšaubu, jo pieši vienmēr cilvēciskās vērtības tolerējuši augstāk par visu citu, attiecīgi, CP neesot diez ko ieredzēts nevienā kolektīvā, līdz ar to būs vien pašam jāmainās vai jāmeklē pareizais kolektīvs.