Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Real Madrid" vēl uz sezonu pagarina līgumu ar veterānu un kapteini Ļuļu

Agris Suveizda

"Real Madrid" vēl uz sezonu pagarina līgumu ar veterānu un kapteini Ļuļu
Serhio Ļuļs. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Spānijas čempione un Eirolīgas vicečempione "Real Madrid" pavēstījusi par sadarbības turpināšanu ar titulēto aizsargu un basketbola komandas kapteini Serhio Ļuļu, kuram novembrī apritēs 37 gadi.

Aizvadītajā Eirolīgas sezonā Ļuļs sāka divas no trīsdesmit trim spēlēm, vidēji 18,1 minūtē sakrāja 7,9 punktus, 2,0 rezultatīvas piespēles, 1,2 atlēkušās bumbas, 1,1 kļūdu un trāpīja 34% tālmetienu. Spānijas čempionātā viņam vidēji 16,9 minūtēs 8,1 punkts.

Karjeru sācis "Manresa", Ļuļs galvaspilsētas klubu pārstāv jau kopš 19 gadu vecuma. Ar Madrides klubu Ļuļs izcīnījis trīs Eirolīgas titulus, septiņus Spānijas titulus, sešus Karaļa kausus un deviņus Spānijas superkausus, 2017. gadā kļuvis gan par Eirolīgas, gan ACB līgas vērtīgāko spēlētāju.

Ļuļs turpina pārstāvēt arī Spānijas izlasi, kas parīt olimpisko turnīru sāks pret Austrāliju un smagā grupā spēlēs arī pret Grieķiju un Kanādu. Ar valstsvienību Ļuļa kontā ir Londonas olimpiskais sudrabs un Rio bronza, 2019. gada Pasaules kauss, kā arī trīs Eiropas tituli un viena Eiropas bronza. Ļuļs savulaik tika draftēts ar 34. numuru, bet NBA nav spēlējis.

"Real Madrid" vairs nespēlēs citi veterāni – Rudijs Fernandess un Serhio Rodrigess beiguši karjeru, Fabjēns Kozērs turpmāk spēlēs Milānā. Madridiešu rindas pametuši arī Vensāns Puarjē (Stambulas "Efes") un Karloss Alosens ("Gran Canaria"), bet klāt nākuši aizsargi Andress Feliss ("Joventut") un Zeivjers Retens-Meizs ("Yenisey").

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/es-ES/no...

     [+] [-]

, 2024-07-25 19:36, pirms mēneša
Bastardo!!! LL esta j!!!!