Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Igaunijas izlases centrs Kotsars pievienojas Kuruca pārstāvētajai ''Baskonia''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Igaunijas izlases centrs Kotsars pievienojas Kuruca pārstāvētajai ''Baskonia''
Igaunijas izlases basketbolists Maiks Kotsars ar bumbu. Foto: EPA/Scanpix

Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuruca pārstāvētā Spānijas ACB līgas un ULEB Eirolīgas vienība Vitorijas ''Baskonia'' pavēstījusi par Igaunijas valstsvienības centra Maika Kotsara piesaisti.

Igauņu basketbolists Vitorijas komandu pārstāvēs līdz 2024. gada sezonas beigām.

2021. gadā pēc Dienvidkarolīnas universitātes absolvēšanas Kotsars atgriezās Eiropā un parakstijā līgumu ar Vācijas Bundeslīgas komandu Hamburgas ''Towers''. Igaunijas centrs sevi spilgti pieteica ULEB Eirokausā, kļūstot par torņu līderi ar vidēji gūtiem 13,4 punktiem un 6,6 atlēkušajām bumbām.

34 Bundeslīgas spēlēs Kotsara rēķinā 14,2 punkti un 7,6 bumbas zem groziem.

Latviešu aizsargam Artūram Kurucam ir spēkā līgums ar ''Baskonia'' līdz gaidāmās sezonas beigām. Vēl Basku zemes klubā spēlē arī igauņu uzbrucējs Sanders Raieste un lietuvietis Tads Sedekerskis.

     [+] [-]

, 2022-07-25 12:30, pirms 2 gadiem
Reiste , Drells, Triers, Kulamea , Kotsars , Krisa un jaunie Riesma un Vesārs Igauņiem laba jaunā paaudze izaugsmi kas jau labi spēlē lielajā izlasē biju pat sāk skaust ka mums sistēma sāk buksēt