Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Lietuvietis Jokubaitis noslēdz trīs gadu līgumu ar Telavivas ''Maccabi''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Lietuvietis Jokubaitis noslēdz trīs gadu līgumu ar Telavivas ''Maccabi''
Roks Jokubaitis un Rolands Šmits. Foto: EPA/Scanpix

Eirolīgas klubs Telavivas ''Maccabi'' paziņojis par trīs gadu līguma noslēgšanu ar 23 gadus veco aizsargu Roku Jokubaiti, kurš iepriekšējās trīs sezonas pavadīja ''Barcelona''.

Eirolīgas klubs Telavivas ''Maccabi'' paziņojis par trīs gadu līguma noslēgšanu ar lietuviešu aizsargu Roku Jokubaiti. Pirms tam viņš vairākas sezonas spēlēja ''Barcelona'' sastāvā, pusēm vienojoties pēc pēdējās sezonas sadarbību neturpināt. Uz brīdi tika ziņots, ka par viņu interesi izrāda Kauņas ''Žalgiris'', tomēr beigās Jokubaitis nonācis Telavivā.

''Nevaru sagaidīt, kad varēšu spēlēt vienu no labāko Eiropas fanu priekšā,'' kluba mājaslapā citēts Jokubaitis. ''Paldies treneru korpusam un kluba personālam par man izrādīto uzticību. Nevaru sagaidīt sezonas sākumu.'' ''Esam priecīgi par Roka Jokubaiša pievienošanos klubam. Viņš jau ir paspējis iekrāt nozīmīgu Eirolīgas pieredzi ''Žalgiris'' un ''Barcelona'' sastāvos. Man nav ne mazāko šaubu, ka viņš iederēsies mūsu spēlētajā basketbolā un palīdzēs mums sasniegt izvirzītos mērķus,'' citēts ''Maccabi'' galvenais treneris.

23 gadus vecais Jokubaitis 2023./2024. gada sezonā ACB līgā ''Barcelona'' rindās laukumā vidēji pavadīja 17.6 minūtes, kurās guva 7.4 punktus un atdeva 2.8 piespēles. 36 Eirolīgas spēlēs Jokubaitis vidēji spēlēja 15.5 minūtes, gūstot 5.3 punktus un atdodot 2.8 piespēles. Šajā vasarā Ņujorkas ''Knicks'' rindās viņš piedalījās NBA Vasaras līgā.

Izmantotie resursi:
https://www.maccabi.co.il/news.asp?...