Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Portāls: Bertāna klubam "Laboral Kutxa" nopietnas finansiālās problēmas

Andrejs Siliņš

Portāls: Bertāna klubam "Laboral Kutxa" nopietnas finansiālās problēmas
Dāvis Bertāns
Foto: baskonia.com

Portāls eurohoops.net vēsta, ka nopietnās finansiāla rakstura problēmās nonācis Spānijas klubs Vitorijas "Laboral Kutxa", ko pārstāv arī latviešu talantīgais basketbolists Dāvis Bertāns.

Pirms dažām dienām par "Laboral Kutxa" galveno treneri oficiāli kļuva horvātu speciālists Velimirs Perasovičs, kurš klubā strādājis jau iepriekš karjeras laikā. Klubam ir A licence dalībai ULEB Eirolīgā, lai gan vietējā čempionātā palika vien sestajā pozīcijā. Pēc neoficiālas informācijas kluba budžets aizvadītajā sezonā bija desmit miljonu eiro apmērā.

Eurohoops.net basketbola apskatnieks Lefteris Mutis raksta, ka "Laboral Kutxa" klubs atkal nonācis finansiālās problēmās, tomēr šoreiz tās izskatoties nopietnākas nekā iepriekš. Pagājušajā sezonā klubam palīdzējuši izdzīvot tādi darījumi kā vāciešu centra Tibora Pleisa pārdošana "Barcelona" un Tomasa Ertela pārdošana "Anadolu Efes", taču organizācija tik un tā esot palikusi parādā daļai spēlētāju par aizvadīto sezonu.

Līgums ar klubu beidzies komandas simbolam Fernando San Emeterio, kurš nevis veicot pārrunas par jauna līguma noslēgšanu ar klubu, bet meklējot variantus spēlēt citur. Jaunas darba vietas meklējumos esot arī franču aizsargs Fabiens Kozērs, bet par amerikāņu Darjusa Adamsa, Maika Džeimsa un Koltona Aiversona palikšanu skaidrības neesot. Eurohoops.net raksta, ka no pārmaiņām pasargāti vien spēka uzbrucēji - francūzis Kims Tillijs un gruzīns Tornike Šengelija.

Iepriekš Eiropas basketbola medijos parādījās informācija, ka latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns ieinteresējis "Barcelona" klubu, tomēr sarunas beigušās bez rezultāta. Pagājušajā vasarā Bertāns noslēdza trīs gadu līgumu ar Vitorijas vienību.

Izmantotie resursi:
Eurohoops

     [+] [-]

, 2015-06-24 12:38, pirms 9 gadiem
nu ko tagat ? SPURS ?

     [+] [-]

, 2015-06-24 12:51, pirms 9 gadiem
Ceru, ka tiks pāri traumai un atgriezīsies līmenī
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-06-24 13:06, pirms 9 gadiem
[quote redneck]
Gan jau Laboral varētu piekrist Barcelona piedāvājumam.....Labi, ka Timma neaizgāja uz to klubu
[nu jājāskatās kas turpinājumā būs

     [+] [-]

, 2015-06-24 15:50, pirms 9 gadiem
Jālikvidē tāds klubs, kurš strādā ar zaudējumiem. Spēlētāji - uz brīvajiem aģentiem, automātiski!

     [+] [-]

, 2015-06-24 20:09, pirms 9 gadiem
Bertāns vispār kaut kā neiet gan ar veselību, gan arī otro reizi uzraujas uz kluba kam ir problēmas ar finansēm

     [+] [-]

, 2015-06-24 21:44, pirms 9 gadiem
JCross rakstīja: Bertāns vispār kaut kā neiet gan ar veselību, gan arī otro reizi uzraujas uz kluba kam ir problēmas ar finansēm
Ar treneriem ar neiet.