Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirokausa MVP - Smits un Klavers

Eirokausa MVP - Smits un Klavers
Devins Smits
Foto: Romualds Vanbuts, Sportacentrs,com

Par aizvadītās ULEB Eiropas kausa spēļu kārtas vērtīgākajiem basketbolistiem jeb MVP kļuvuši Grieķijas kluba Atēnu "Panellinios" amerikānis Devins Smits un Valensijas "Power Electronics" spēlētājs Viktors Klavers.

Smits un Klavers šonedēļ abi atzīmējās ar 26 efektivitātes punktiem, kas deva kārtas MVP godu. Efektīvāki par viņiem bija Olivers Stevičs (33) no Belgradas "Crvena Zvezda" un Gerijs Nīls (31) no Trevīzo "Benetton", taču minēto spēlētāju komandas piedzīvoja zaudējumus. Savukārt Smita un Klavera komandas izcīnīja uzvaras. "Panellinios" guva uzvaru pār "Benetton" (85:81) un Devins Smits šajā spēlē guva 27 punktus (2p 6/8, 3p 5/8), izcīnīja četras atlēkušās bumbas un atdeva trīs rezultatīvas piespēles.

Valensijas "Power Electronics Valencia" pie uzvaras tika pēc pagarinājumā, kurā izdevās pieveikt Stambulas "Galatasaray" (98:95). 2009. gada NBA draftā izvēlētais Valensijas basketbolists Viktors Klavers guva 21 punktu, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, pārtvēra piecas bumbas un atdeva četras rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com