Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Jasikēvičs dusmojas, Ertels pēc spēles netiek ielaists "Barcelona" lidmašīnā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Jasikēvičs dusmojas, Ertels pēc spēles netiek ielaists "Barcelona" lidmašīnā
Tomā Ertels 2020. gada 6. decembrī. Foto: ZUMA/Scanpix

"FC Barcelona" basketbola komanda pēc Eirolīgas izbraukuma spēles Stambulā neļāva Tomā Ertelam iekāpt lidmašīnā, jo Francijas aizsargs sniedza maldinošu informāciju par saviem nākotnes plāniem, otrdien, 22. decembrī, ziņoja "Mundo Deportivo".

Katalāņu komanda viesos zaudēja “Anadolu Efes” ar 79:86, piedzīvojot otro neveiksmi pēc kārtas. Sekoja nestandarta lēmums – saspēles vadītājs Ertels netika ielaists lidmašīnā, jo kluba vadība un galvenais treneris Šarūns Jasikēvičs francūža rīcībā saskatīja “nodevību”.

Ertels un viņa pārstāvētā aģentūra “Beobasket” lika “Barcelona” noprast, ka pēc līguma laušanas parakstīs vienošanos ar Stambulas “Fenerbahce”. Jasikēvičs neplānoja francūzi ņemt uz Stambulu, taču Ertels palūdza atļauju ceļot uz Turcijas lielpilsētu.

Nonākot Stambulā, “Barcelona” uzzināja, ka “Fenerbahce” nemaz neinteresējas par Ertelu, kurš veda slepenas sarunas ar...”Real Madrid”. Ceļojums uz Turciju bija tikai uzmanības novēršana.

Jasikēvičs sadusmojās. Ertela došanās projām no kluba joprojām ir zem jautājuma zīmes, tāpat kā līguma noslēgšana ar citu francūzi Leo Vestermanu, kuru “Fenerbahce” nupat atlaida. Vestermans jau bija vienojies ar “Barcelona”, taču jaunās situācijas gaismā klubs var pārskatīt līgumu.

Izmantotie resursi:
https://www.mundodeportivo.com/balo...

     [+] [-]

, 2020-12-24 13:18, pirms 3 gadiem
Es tā arī nesapratu, no kā Ertels novērsa uzmanību ar savu "viltīgo" braucienu kopā ar komandu uz Stambulu!? Un kāda tur Jasikevicam vispār daļa. Viņam jātrenē komanda, nevis jānodarbojas ar sastāva menedžmenta jautājumiem.

     [+] [-]

, 2020-12-24 13:22, pirms 3 gadiem
Visa tā uzpūsta rīvesanas starp barcelona un real kļūst absurda. Un Jasikevics tik piemet uguni. Ertels visticamāk dēļ šitās ņemšanaas bija samizis teikt taisnību.

     [+] [-]

, 2020-12-24 13:26, pirms 3 gadiem
Lai pamācas no nba tur nav nekādu basketbola "asinsatriebību" vai tabu. Darījumi var tikt slēgti starp jebkurām divām, trijām komandām, bez liekām emocijām. Buisness is buisness.