Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Barselonas treneris tiek pie jauna līguma

Barselonas treneris tiek pie jauna līguma
Havi Paskals

Spānijas basketbola kluba Barselonas "Regal FC Barcelona" galvenais treneris Havi Paskals saņēmis līguma pagarinājumu līdz nākamās sezonas beigām.

Par Barselonas kluba galveno treneri Havi Paskals sāka strādāt 2007./2008. gada sezonas vidū, kad nomainīja atlaisto Duško Ivanoviču. Kopš tā laika Paskals strādājis par Barselonas galveno treneri un aizvadījis komandu divas reizes līdz Spānijas ACB līgas fināliem, no kuriem vienu reizi - 2008./2009. gada sezonā - triumfēja tajā.

Vēl Paskala vadībā "Regal FC Barcelona" ieguvusi Spānijas Superkausu, kas 37 gadus vecajam trenerim atnesis gada labākā trenera balvu Spānijā. Arī šosezon Barselona ir starp favorītiem ne tikai ACB līgā, bet arī Eirolīgā. Tagad Paskalam līdz ar jauno līgumu par "Regal FC Barcelona" galveno treneri būs iespēja strādāt līdz 2011. gada vidum.

Izmantotie resursi:
euroleague.net