Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Jokubaitis pamet ''Barcelona'', varētu pievienoties ''Maccabi''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Jokubaitis pamet ''Barcelona'', varētu pievienoties ''Maccabi''
Roks Jokubaitis un Rolands Šmits. Foto: EPA/Scanpix

Spānijas basketbola grands ''Barcelona'' šodien pavēstījis, ka sadarbība ar Lietuvas izlases aizsargu Roku Jokubaiti netiks turpināta. Viņš varētu pārcelties uz Telavivas ''Maccabi''.

Uz Katalonijas grandu 23 gadus vecais Jokubaitis pārcēlās pirms 2021./2022. gada sezonas. Trīs sezonās Barsā viņš kopā piedalījās 244 spēlēs. Pagājušajā sezonā lietuvietim 36 Eirolīgas cīņās vidēji 5,3 punkti, 1,7 atlēkušās bumbas un 2,8 rezultatīvas piespēles.

Nule kā puses vienojušās par sadarbības neturpināšanu un lietuvietis kļuvis par brīvo aģentu.

Iepriekš izskanēja runas, ka Jokubaitis varētu atgriezties dzimtenē un Kauņas ''Žalgiris'' rindās, tomēr, kā ziņo prominentais ''Basketnews.com'' apskatnieks Donāts Urbons, kā galvenā pretendente uz Jokubaiša pārvilināšanu izvirzījusies Telavivas ''Maccabi''.

Šajā vasarā Jokubaitis NBA Vasaras līgā pārstāvēja Ņujorkas ''Knicks'', kas viņu 2021. gada NBA draftā izraudzījās ar 34. numuru.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.cat/ca/basq...