Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Khimki" turpina perfekto VTB kampaņu - deviņas uzvaras deviņās spēlēs

"Khimki" turpina perfekto VTB kampaņu - deviņas uzvaras deviņās spēlēs
Rims Kurtinaitis
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

VTB Vienotās līgas spēlē šodien devīto uzvaru deviņos mačos izcīnīja Maskavas apgabala "Khimki", kas ar 84:72 uzveica "Triumph" basketbolistus. "Khimki" ir vienīgā VTB Vienotās līgas komanda, kas šosezon vēl nav piedzīvojusi zaudējumu.

Vienīgā VTB Vienotās līgas komanda, kas šosezon turpina cīnīties bez zaudējumiem, ir Rima Kurtinaiša trenētais Maskavas apgabala "Khimki", kas šodien izcīnīja jau devīto uzvaru deviņās spēlēs. Par kārtējo "Khimki" upuri kļuva Ļubercu "Triumph", kurus Kurtinaiša vadītie vīri uzvarēja ar 84:72.

Vēl pēc trim ceturtdaļām rezultāts bija līdzīgs (61:58 "Khimki" labā), tomēr izšķirošajā ceturtdaļā "Khimki" bija labāki un savu pārsvaru palielināja par deviņiem punktiem.

Džeimss Augustīns uzvarētāju labā guva 19 punktus un 13 atlēkušās bumbas, pa 17 punktiem pievienoja Peteri Koponens un Sergejs Moņa. "Triumph" rindās ar 24 punktiem tikmēr labākais bija Korijs Higinss.

Ļubercu basketbolisti deviņās spēlēs ir piedzīvojuši piecus zaudējumus – tāpat kā "VEF Rīga", "Tsmoki-Minsk" un "Krasny Oktyabr".

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ