Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

K.Valters produktīvs, Ankarai zaudējums Eirokausā

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

K.Valters produktīvs, Ankarai zaudējums Eirokausā
Kristaps Valters
Foto: TED Kolejliler

Šodien zaudējumus ULEB Eirokausa apakšgrupu turnīrā piedzīvoja gan Mareka Jurevičus pārstāvētā ''Elan Chalon'', gan Kristaps Valters un Ankaras ''TED Aykon''. Valters mačā ar Podgoricas ''Buducnost'' (73:80) guva astoņus punktus un atdeva piecas rezultatīvas piespēles, bet Mareks Jurevičus zaudējumā Oldenburgas ''EWE Baskets'' (71:82) atzīmējās ar pieciem punktiem.

Valtera klubam otrais zaudējums Eirokausā

Mačā starp ''Buducnost'' un ''TED Aykon'' laukuma saimnieki Podgoricas basketbolisti pirms izšķirošās ceturtdaļas bija iekrājuši astoņu punktu handikapu (60:52) un pēdējās desmit minūtēs prata to nosargāt, galu galā izcīnot uzvaru ar 80:73 (25:20, 13:19, 22:13, 20:21). Valtera klubs Eiropas kausa izcīņu uzsācis ar diviem zaudējumiem - pirmā neveiksme tika piedzīvota savā laukumā pret Kārļa Muižnieka trenēto un Rolanda Freimaņa pārstāvēto Južnijas ''Khimik''.

Kristaps Valters spēli sāka Ankaras kluba pamatpieciniekā un 30 minūšu laikā guva astoņus punktus (2p. - 1/3, 3p. - 2/7), izcīnīja četras atlēkušās bumbas (divas pie pretinieku groza) un izprovocēja piecus noteikumu pārkāpumus. Vēl Kristapam trīs kļūdas, piecas rezultatīvas piespēles, viena piezīme un 13 efektivitātes koeficienta punkti.

Nākamo mačo Valtera klubs aizvadīs 30. oktobrī savā laukumā pret Saloniku PAOK.

Jurevičum piecītis un zaudējums Oldenburgai

Šodien pirmo neveiksmi B apakšgrupā cieta ''Elan Chalon'', kas savu skatītāju priekšā ar 71:82 (22:22, 17:17, 15:18, 17:25) piekāpās Oldenburgas ''EWE Baskets''. Francijas kluba dominanci groza apakšā (39 atl.b. pret 21) vācieši kompensēja ar lielisku precizitāti metienos no perimetra (3p. - 12/18, 66%), turklāt mājinieki pieļāva 26 kļūdas.

Mareks Jurevičus spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un 13 minūtēs guva piecus punktus (2p. - 1/2, 3p. - 1/2), izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, pārķēra vienu bumbu, pieļāva divas kļūdas un spēli noslēdza ar trim efektivitātes punktiem.

Izmantotie resursi:
Eurocup - Welcome to Eurocup

  +3 [+] [-]

, 2013-10-22 23:35, pirms 11 gadiem
Valters sava elementa, jo komanda kur spele parasti aizvada sliktu sezonu. Zel ka nav iedzimis mazliet vairak teva talanta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-10-23 06:41, pirms 11 gadiem
SportExpert rakstīja: Ne jau tēva talanta trūkst, bet gan prāta un cieņas trūkums izteikts ir
Tas neko nemainītu, labāks spēlētājs no viņa nesanāktu dēļ tā.

  -2 [+] [-]

, 2013-10-23 10:14, pirms 11 gadiem
Tas ,ka raksturs nav no labākajiem ir viens, bet kā basketbolists viņš pat ir ļoti labs. Jā, ar tēvu Valdi nevar un nevajag salīdzināt. Valdis Valters savā laikā tika atzīts par Eiropas labāko basketbolistu un objektīvi ir visu laiku labākais Latvijas basketbolists, tāpat kā Balderis ir visu laiku labākais Latvijas hokejists. Tādi piedzimst pusgadsimtā vienreiz!

     [+] [-]

, 2013-10-23 13:05, pirms 11 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Tas ,ka raksturs nav no labākajiem ir viens, bet kā basketbolists viņš pat ir ļoti labs. Jā, ar tēvu Valdi nevar un nevajag salīdzināt. Valdis Valters savā laikā tika atzīts par Eiropas labāko basketbolistu un objektīvi ir visu laiku labākais Latvijas basketbolists, tāpat kā Balderis ir visu laiku labākais Latvijas hokejists. Tādi piedzimst pusgadsimtā vienreiz!
Viņš nav ļoti labs basketbolists. Ļoti labi basketbolisti spēlē Eirolīgā, NBA u.t.t. Viņš ir drusku virs vidējā. Un par V.Valteru kā par LV labāko basketbolistu varētu pastrīdēties. Jā, viņam bija daži ļoti labi turnīri PSRS izlases sastāvā, taču viņš nebija mega talants. Un ar LV klubu viņš nav neko izcīnijis ne iekš PSRS, ne Eiropā, atšķirībā no, piemēram, J.Krūmiņa un ASK. Nedrīkst aizmirst arī to, ka viņš nav spēlējis nevienās OS.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-23 13:10, pirms 11 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Tas ,ka raksturs nav no labākajiem ir viens, bet kā basketbolists viņš pat ir ļoti labs. Jā, ar tēvu Valdi nevar un nevajag salīdzināt. Valdis Valters savā laikā tika atzīts par Eiropas labāko basketbolistu un objektīvi ir visu laiku labākais Latvijas basketbolists, tāpat kā Balderis ir visu laiku labākais Latvijas hokejists. Tādi piedzimst pusgadsimtā vienreiz!
Pajol, bija tāds JĀNIS KRŪMIŅŠ! Atzīts par 3. visu labāko PSRS basketbolistu, pēc Saboņa un Tkačenko! Pietiks s...t Valteriem, ok?

     [+] [-]

, 2013-10-23 13:15, pirms 11 gadiem
dobrecovs rakstīja: Viņš nav ļoti labs basketbolists. Ļoti labi basketbolisti spēlē Eirolīgā, NBA u.t.t. Viņš ir drusku virs vidējā. Un par V.Valteru kā par LV labāko basketbolistu varētu pastrīdēties. Jā, viņam bija daži ļoti labi turnīri PSRS izlases sastāvā, taču viņš nebija mega talants. Un ar LV klubu viņš nav neko izcīnijis ne iekš PSRS, ne Eiropā, atšķirībā no, piemēram, J.Krūmiņa un ASK. Nedrīkst aizmirst arī to, ka viņš nav spēlējis nevienās OS.
Kā tad nav spēlējis OS, vai tad Barselonā viņš nespēlēja?

     [+] [-]

, 2013-10-23 14:18, pirms 11 gadiem
KobeB24 rakstīja: Kā tad nav spēlējis OS, vai tad Barselonā viņš nespēlēja?
Barselonā? Tiešām?

     [+] [-]

, 2013-10-23 15:45, pirms 11 gadiem
KobeB24 rakstīja: Kā tad nav spēlējis OS, vai tad Barselonā viņš nespēlēja?
OS nav spēlējis, spēlēja kvalifikācijas turnīrā. Ar Latvijas PSR komandu 3 vieta Tautu spartakiādē ar. BET JEBKURĀ GADĪJUMĀ VIENS NO LABĀKAJIEM LATVIJAS BASKETBOLISTIEM!!! Strīdēties, kurš labākais ir neauglīgi. Par gaumi nestŗīdas un objektīvi grūti salīdzināt. Katram var būt savs viedoklis. Es domāju, ka Latvijas labāko basketbolistu trījniekā noteikti. Manā skatījumā Krūmuņš, Valters, Valdmanis, Žvīgurs...